MADO

Avanosu Dağ Tepe Temizlediler

İlçe Haberleri 22.05.2022 - 23:20, Güncelleme: 23.05.2022 - 10:05
 

Avanosu Dağ Tepe Temizlediler

İbaş "Yürüyüş esnasında atmış olduğumuz adımları Help Steps uygulaması ile Cagdas Yasam Destekleme Derneği'ne bağışladık"

Avanos'ta Doğa Yürüyüşü ve Vadi temizliği yapıldı, Etkinliğe Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş ve Avanos Belediyesi Çalışanları da katıldı. Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş Bu konuda yaptığı Açıklamada "SKAL Kapadokya Derneğinin Organize ettiği "19 Mayıs Atatürk Gençlik Yürüyüşü" ve vadi temizliği  etkinliğine sevgili ailem ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personellerimizle katıldık. Yürüyüş esnasında atmış olduğumuz adımları Help Steps uygulaması ile Cagdas Yasam Destekleme Derneği'ne bağışladık. Bu anlamlı organizasyon için SKAL Kapadokya Derneğine ve katılım sağlayan tüm Kapadokyalı dostlara teşekkür ederim"açıklamasını yaptı..
İbaş "Yürüyüş esnasında atmış olduğumuz adımları Help Steps uygulaması ile Cagdas Yasam Destekleme Derneği'ne bağışladık"
Avanos'ta Doğa Yürüyüşü ve Vadi temizliği yapıldı, Etkinliğe Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş ve Avanos Belediyesi Çalışanları da katıldı.

Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş Bu konuda yaptığı Açıklamada "SKAL Kapadokya Derneğinin Organize ettiği "19 Mayıs Atatürk Gençlik Yürüyüşü" ve vadi temizliği  etkinliğine sevgili ailem ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personellerimizle katıldık.

Yürüyüş esnasında atmış olduğumuz adımları Help Steps uygulaması ile Cagdas Yasam Destekleme Derneği'ne bağışladık.

Bu anlamlı organizasyon için SKAL Kapadokya Derneğine ve katılım sağlayan tüm Kapadokyalı dostlara teşekkür ederim"açıklamasını yaptı..
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.