OTOMOBİL SU KANALINA UÇTU: 1 ÖLÜ

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.03.2024 - 21:00, Güncelleme: 14.03.2024 - 05:10
 

OTOMOBİL SU KANALINA UÇTU: 1 ÖLÜ

Nevşehir’in Gülşehir ilçesinde kontrolden çıkan otomobilin su kanalına uçtuğu kazada 1 kişi hayatını kaybetti

Edinilen bilgilere göre, Selahattin Özdemir (73) yönetimindeki otomobil, Gülşehir ilçesine bağlı Tuzköy Mahallesi’nde seyir halindeyken kontrolden çıkarak su kanalına düştü. Araçta yolcu olarak bulunan Serdar E., kanala düşen araçtan kendi imkanları ile çıkmayı başararak 112 çağrı merkezinden yardım istedi. Olay yerine sağlık, jandarma ve AFAD ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri araç içinde sıkışan Selahattin Özdemir’in hayatını kaybettiğini belirledi. Özdemir’in cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Nevşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Nevşehir’in Gülşehir ilçesinde kontrolden çıkan otomobilin su kanalına uçtuğu kazada 1 kişi hayatını kaybetti

Edinilen bilgilere göre, Selahattin Özdemir (73) yönetimindeki otomobil, Gülşehir ilçesine bağlı Tuzköy Mahallesi’nde seyir halindeyken kontrolden çıkarak su kanalına düştü. Araçta yolcu olarak bulunan Serdar E., kanala düşen araçtan kendi imkanları ile çıkmayı başararak 112 çağrı merkezinden yardım istedi.

Olay yerine sağlık, jandarma ve AFAD ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri araç içinde sıkışan Selahattin Özdemir’in hayatını kaybettiğini belirledi. Özdemir’in cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Nevşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Nevşehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.