MADO

GELİNLER İÇİN ANLAMLI DESTEK

Gündem 17.04.2024 - 11:04, Güncelleme: 17.04.2024 - 11:07
 

GELİNLER İÇİN ANLAMLI DESTEK

Çat Belediye Başkanı Zübeyir Kalay "Hayalim Gelinlik" projesini başlatarak, düğün hazırlıklarında maddi sıkıntı yaşayan çiftlere destek olmayı hedefliyor. 

Düğün törenlerinin en önemli ihtiyaçlarından biri olan gelinlikler, genellikle düğün sonrasında tekrar kullanılma imkanı bulamıyor. Ancak gelinliklerin yüksek fiyatları, bazı çiftleri veya çocuklarını evlendirmek isteyen aileleri zorlayabiliyor. Bu zorluğa çözüm getirmek amacıyla Çat Belediyesi harekete geçti. Yeni evlenecek çiftler için ücretsiz gelinlik ve bindallı hizmeti sunmaya başladı. Bu adım, kasabanın her alanında sosyal belediyecilik anlayışını sürdürme çabasının bir parçası olarak görülüyor. Gelinlik bağışlamak isteyen hayırseverler veya ücretsiz gelinlik hizmetinden faydalanmak isteyen gelin adayları, belediye ye başvurması isteniyor. Bu sayede, her çiftin en özel günlerinde mutlu olmaları için bir adım daha atılmış olacak.
Çat Belediye Başkanı Zübeyir Kalay "Hayalim Gelinlik" projesini başlatarak, düğün hazırlıklarında maddi sıkıntı yaşayan çiftlere destek olmayı hedefliyor. 

Düğün törenlerinin en önemli ihtiyaçlarından biri olan gelinlikler, genellikle düğün sonrasında tekrar kullanılma imkanı bulamıyor. Ancak gelinliklerin yüksek fiyatları, bazı çiftleri veya çocuklarını evlendirmek isteyen aileleri zorlayabiliyor.

Bu zorluğa çözüm getirmek amacıyla Çat Belediyesi harekete geçti. Yeni evlenecek çiftler için ücretsiz gelinlik ve bindallı hizmeti sunmaya başladı. Bu adım, kasabanın her alanında sosyal belediyecilik anlayışını sürdürme çabasının bir parçası olarak görülüyor.

Gelinlik bağışlamak isteyen hayırseverler veya ücretsiz gelinlik hizmetinden faydalanmak isteyen gelin adayları, belediye ye başvurması isteniyor. Bu sayede, her çiftin en özel günlerinde mutlu olmaları için bir adım daha atılmış olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.