MADO

SAVRAN KARARINI VERDİ

Nevşehir 06.05.2024 - 16:08, Güncelleme: 06.05.2024 - 16:08
 

SAVRAN KARARINI VERDİ

Mehmet Savran Nevşehir dışında bir İl'de Mesleğine devam etme kararı aldı.

31 Mart Seçimlerinde Ak Partiden Belediye Başkan Adayı Olan Ancak Seçimi Kaybeden Doktor Mehmet Savran Nevşehir Dışında Bir İl’de Mesleğine Devam Etme Kararı Aldı. Nevşehir’de Muamma Haline Gelen, İl Başkanı Olacak Denilen Savran Türkiye’nin Çeşitli Illerindeki Özel Hastanelerden Birçok Teklif Alırken Nevşehir’de Bulunan Hastanelerden De Tekiifler Aldı. Doktor Mehmet Savran Sonunda Kararını Verdi. Güney Anadolu’nun En Önemli Şehirlerinden Türkiye’nin Gastronomi Şehri Gaziantep’te Karar Kılan Doktor Mehmet Savran, Gaziantep’in En Seçkin Ve En Büyük  Özel Hastanesi’nde Çalışmaya Başlayacak. Gaziantep Özel NCR İnternatiol Hospital Da Beyin Ve Sinir Cerrahisi Servisinde Uzman Doktor Olarak Çalışmaya Başlayacak Olan Savran’ın Önümüzdeki Günlerde Gaziantep’e Giderek Görevine Başlayacağını Söyledi. Haber Merkezimize Özel Bir Açıklama Yapan Doktor Mehmet Savran “Nevşehir Halkına Bugüne Kadar Bana Gösterdikleri Destek Ve Ilgilileri Için Sonsuz Teşekkürlerimi Sunuyorum. Ancak Hayat Devam Ediyor Ve Ben Mesleğimi Çok Özledim Nevşehir Ve Türkiye Genelinden Gelen Çok Sayıda Güzel Teklif Beni Onurlandırdı. Bende Türkiye’nin En Önemli Şehirlerinden Gaziantep’te Yaşamaya Ve Burda Çalışmaya Karar Verdim, Ancak Memleketim Nevşehir Ile Bağlarım Aynı Şekilde Devam Edecek, Nevşehir Benim Memleketim. Babam, Annem, Dostlarım, Akrabalarım Orada. Hiç Bir Zaman Nevşehir’den Kopmam. Tüm Hemşerilerime Artık Gaziantep’te De Bir Yakınlarının Olduğunu Bildirmekten Mutluluk Duyduğumu Belirtmek Isterim” Dedi KAYNAK: nevsehirhaber50
Mehmet Savran Nevşehir dışında bir İl'de Mesleğine devam etme kararı aldı.

31 Mart Seçimlerinde Ak Partiden Belediye Başkan Adayı Olan Ancak Seçimi Kaybeden Doktor Mehmet Savran Nevşehir Dışında Bir İl’de Mesleğine Devam Etme Kararı Aldı.

Nevşehir’de Muamma Haline Gelen, İl Başkanı Olacak Denilen Savran Türkiye’nin Çeşitli Illerindeki Özel Hastanelerden Birçok Teklif Alırken Nevşehir’de Bulunan Hastanelerden De Tekiifler Aldı.

Doktor Mehmet Savran Sonunda Kararını Verdi. Güney Anadolu’nun En Önemli Şehirlerinden Türkiye’nin Gastronomi Şehri Gaziantep’te Karar Kılan Doktor Mehmet Savran, Gaziantep’in En Seçkin Ve En Büyük  Özel Hastanesi’nde Çalışmaya Başlayacak.

Gaziantep Özel NCR İnternatiol Hospital Da Beyin Ve Sinir Cerrahisi Servisinde Uzman Doktor Olarak Çalışmaya Başlayacak Olan Savran’ın Önümüzdeki Günlerde Gaziantep’e Giderek Görevine Başlayacağını Söyledi.

Haber Merkezimize Özel Bir Açıklama Yapan Doktor Mehmet Savran Nevşehir Halkına Bugüne Kadar Bana Gösterdikleri Destek Ve Ilgilileri Için Sonsuz Teşekkürlerimi Sunuyorum. Ancak Hayat Devam Ediyor Ve Ben Mesleğimi Çok Özledim Nevşehir Ve Türkiye Genelinden Gelen Çok Sayıda Güzel Teklif Beni Onurlandırdı.

Bende Türkiye’nin En Önemli Şehirlerinden Gaziantep’te Yaşamaya Ve Burda Çalışmaya Karar Verdim, Ancak Memleketim Nevşehir Ile Bağlarım Aynı Şekilde Devam Edecek, Nevşehir Benim Memleketim. Babam, Annem, Dostlarım, Akrabalarım Orada. Hiç Bir Zaman Nevşehir’den Kopmam.

Tüm Hemşerilerime Artık Gaziantep’te De Bir Yakınlarının Olduğunu Bildirmekten Mutluluk Duyduğumu Belirtmek Isterim” Dedi

KAYNAK: nevsehirhaber50

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.