MADO

Bileğini Bükebilen Çıkmadı

Nevşehir 22.05.2022 - 23:03, Güncelleme: 23.05.2022 - 09:28
 

Bileğini Bükebilen Çıkmadı

Nevşehir Atatürk Ortaokulu Öğrencisi olan Muna Al Rihal Nevşehir'e büyük bir gurur yaşattı

Muna Al Rihal Bilek Güreşi Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonasında Büyük bir başarıya imza attı. Nevşehir Atatürk Ortaokulu Öğrencisi olan Muna Al Rihal Nevşehir'e büyük bir gurur yaşattı,Şampiyonada bileğini bukebilen olması. Nevşehir Il Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada "Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde yapılan Bilek Güreşi Yıldız Kızlar Türkiye Birinciliği Müsbakalarında Nevşehir Atatürk Ortaokulu ögrencilerimizden Muna Al Rihal sağ kolda 1. olarak TÜRKİYE ŞAMPİYONU olmuştur. Öğrencimizi ve öğretmenini tebrik ederiz" denildi.
Nevşehir Atatürk Ortaokulu Öğrencisi olan Muna Al Rihal Nevşehir'e büyük bir gurur yaşattı
Muna Al Rihal Bilek Güreşi Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonasında Büyük bir başarıya imza attı.

Nevşehir Atatürk Ortaokulu Öğrencisi olan Muna Al Rihal Nevşehir'e büyük bir gurur yaşattı,Şampiyonada bileğini bukebilen olması.

Nevşehir Il Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada "Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde yapılan Bilek Güreşi Yıldız Kızlar Türkiye Birinciliği Müsbakalarında Nevşehir Atatürk Ortaokulu ögrencilerimizden Muna Al Rihal sağ kolda 1. olarak TÜRKİYE ŞAMPİYONU olmuştur. Öğrencimizi ve öğretmenini tebrik ederiz" denildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.