MADO
Muammer BAŞER
Köşe Yazarı
Muammer BAŞER
 

MÜCADELE ETTİ

Benim anlatacağım masal veya hikâye değil ama biraz eski, biraz evvel. Nevşehir Belediye Başkanlarına biraz geriye gidelim, Yalçın Demir, Hasan Ünver, arada Atilla bey ve sonrasında Rasim Arı, şimdi ise Dr. Mehmet SAVRAN Hiç dikkat ettiniz mi? Mehmet Savran’a gelene kadar Belediye Başkanları Nevşehir’de gezerken veya bir yere ziyarete gittiğinde yanında en az on kişi olurdu ve bunların içinde belediye başkan yardımcıları, bazı daire müdürleri, özel kalem müdürü gibi isimler ile dolaşılırdı. Ne oldu da şimdi, Mehmet Savran Belediye Başkanı olduğunda her tarafı tek başına gezmeye başladı? Yanındaki tanınmış isimlerden sadece bir kişi görebilirsiniz o da Belediye Başkan yardımcısı Furkan Feralan. Evet, Sayın Savran göreve geldiğinde elinden geldiği kadar çalıştı, halkın içinde oldu yapılacak olanların çoğunu yaptı. Peki, her şeyi belediye başkanı bilecek diye bir durum yok değil mi? Bunun bir alt birimleri var, başkan yardımcıları var, birim amirleri var varda var. Peki, başkanın emrinde olan birim amirleri görevini layığı ile yerine getirmişler midir? İşte bu muamma gazeteci kimliğim ile çok acil yapılması gereken bir konu için Sayın Savran’ın kendi cep telefonuna mesaj atıp konuyu anlatıyorum ve aynı zaman dada kendime ait olan sitemde yayınlıyorum. Sayın Savran anında bu konu ile ilgileneceğini söylüyor ama konu bir alt birime gittiğinde dosya sümen altı derler ya orda kalıyor. O konuda yetkili olan amire ben kendim soruyorum çünkü konu acil başka çarem kalmadı, aldığım cevap şu, YAZI GÖNDERDİK AMA CEVAP VERMEDİ.. Yani bir belediye yetkilisi gelmeyen yazının cevabına yapacak bir şey bulamıyor mu, yoksa bulmak istemiyor mu veya daha kötüsü bir yerlerden talimat alıp elinizi ayağınızı çekin mi deniliyor? İşte sıkıntı burada başlıyor, kaç aydır Başkan Savran tek başına geziyor ve yanında kimse yok fotoğraflarda gözüken kendisi.. Sonuç itibari ile Nevşehir Belediyesinde çalışmayan birimler mi var acaba, adayın açıklanmasını mı bekliyorlar? Sayın Savran’ı Ak parti genel merkezî tekrar aday yapar veya yapmaz o kendi partilerinin bileceği iş, ama bu şekilde bir belediye başkanının Nevşehir mücadelesinde tek başına bırakmaları bence çok yanlış ve ayıp. Bunların içinde tekrar tekrar söylüyorum Furkan Feralan başkan yardımcısını ayrı tutuyorum Olan elinde mesleği olan Dr. Savran’a değil, olan yine Nevşehir’e olur.                                                                                       .               Tek başına yapılan mücadeleden bu kadar eser çıkar, Nevşehir mahallelerine ve sokaklarına baktığınızda nelerin eksik ve bu eksiklerin hangi birimlere ait görürsünüz kimse cahil değildir. Şehir bizlerin, kısa alanda dar paslaşmaların yapılmaması gerekmektedir, inşallah şehrimiz hak ettiği seviyeye gelir diye umut etmekteyim. Kimse kimsenin güvendiği kişiler tarafından ayağının altına sabun köpüğü koymasın  Sağlıkla kalın, Mevla’m neylerse güzel eyler.  
Ekleme Tarihi: 18 Kasım 2023 - Cumartesi
Muammer BAŞER

MÜCADELE ETTİ

Benim anlatacağım masal veya hikâye değil ama biraz eski, biraz evvel.

Nevşehir Belediye Başkanlarına biraz geriye gidelim, Yalçın Demir, Hasan Ünver, arada Atilla bey ve sonrasında Rasim Arı, şimdi ise Dr. Mehmet SAVRAN

Hiç dikkat ettiniz mi? Mehmet Savran’a gelene kadar Belediye Başkanları Nevşehir’de gezerken veya bir yere ziyarete gittiğinde yanında en az on kişi olurdu ve bunların içinde belediye başkan yardımcıları, bazı daire müdürleri, özel kalem müdürü gibi isimler ile dolaşılırdı.

Ne oldu da şimdi, Mehmet Savran Belediye Başkanı olduğunda her tarafı tek başına gezmeye başladı? Yanındaki tanınmış isimlerden sadece bir kişi görebilirsiniz o da Belediye Başkan yardımcısı Furkan Feralan.

Evet, Sayın Savran göreve geldiğinde elinden geldiği kadar çalıştı, halkın içinde oldu yapılacak olanların çoğunu yaptı.

Peki, her şeyi belediye başkanı bilecek diye bir durum yok değil mi? Bunun bir alt birimleri var, başkan yardımcıları var, birim amirleri var varda var. Peki, başkanın emrinde olan birim amirleri görevini layığı ile yerine getirmişler midir? İşte bu muamma gazeteci kimliğim ile çok acil yapılması gereken bir konu için Sayın Savran’ın kendi cep telefonuna mesaj atıp konuyu anlatıyorum ve aynı zaman dada kendime ait olan sitemde yayınlıyorum. Sayın Savran anında bu konu ile ilgileneceğini söylüyor ama konu bir alt birime gittiğinde dosya sümen altı derler ya orda kalıyor.

O konuda yetkili olan amire ben kendim soruyorum çünkü konu acil başka çarem kalmadı, aldığım cevap şu, YAZI GÖNDERDİK AMA CEVAP VERMEDİ..

Yani bir belediye yetkilisi gelmeyen yazının cevabına yapacak bir şey bulamıyor mu, yoksa bulmak istemiyor mu veya daha kötüsü bir yerlerden talimat alıp elinizi ayağınızı çekin mi deniliyor?

İşte sıkıntı burada başlıyor, kaç aydır Başkan Savran tek başına geziyor ve yanında kimse yok fotoğraflarda gözüken kendisi..

Sonuç itibari ile Nevşehir Belediyesinde çalışmayan birimler mi var acaba, adayın açıklanmasını mı bekliyorlar? Sayın Savran’ı Ak parti genel merkezî tekrar aday yapar veya yapmaz o kendi partilerinin bileceği iş, ama bu şekilde bir belediye başkanının Nevşehir mücadelesinde tek başına bırakmaları bence çok yanlış ve ayıp. Bunların içinde tekrar tekrar söylüyorum Furkan Feralan başkan yardımcısını ayrı tutuyorum

Olan elinde mesleği olan Dr. Savran’a değil, olan yine Nevşehir’e olur.                                                                                       .              

Tek başına yapılan mücadeleden bu kadar eser çıkar, Nevşehir mahallelerine ve sokaklarına baktığınızda nelerin eksik ve bu eksiklerin hangi birimlere ait görürsünüz kimse cahil değildir.

Şehir bizlerin, kısa alanda dar paslaşmaların yapılmaması gerekmektedir, inşallah şehrimiz hak ettiği seviyeye gelir diye umut etmekteyim.

Kimse kimsenin güvendiği kişiler tarafından ayağının altına sabun köpüğü koymasın

 Sağlıkla kalın, Mevla’m neylerse güzel eyler.

 

Yazıya ifade bırak !
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.