MADO
Muammer BAŞER
Köşe Yazarı
Muammer BAŞER
 

DİYELİM Kİ SİZİN DEDİGİNİZ DOĞRU

İlginç olaylar, ilginç yapılar ve buna benzer şeyler olduğunda hemen herkes laz fıkrası gibi diye yorumlarlardı. Şimdi artık fıkra gibi olaylar yanı başımızda gelişiyor. Göreme kasabasına 1.700 km. Yol yapıldı belediye işin içinden çıkamadı, bizleri tüm dünyaya rezil etti, devreye sağ olsun özel idare ekipleri girdi ve yolu tamamladı. Tamam, aslı arası 2 km yi bulmayan yol bu kadar protokol, bu kadar şatafatlı bir toplantı ile bu yolun açılmasına ne gerek vardı diye yine sitemizde yazdık, Arkasından aynı olay kavak kasabasında meydana geldi, yine kısa bir yol yapımı, arkasından tüm protokol mensupları yolun açılışını yaptılar. Gelelim şimdi göreme kasabasına, Normal şartlarda yolun filan açılması yoktu, doğal gaz boru hattı Göreme'nin çıkışından Ortahisar'a kadar Göreme açık hava müzesinin yanından geçip gedecekti. Unesco'nun koruması altında olan bir yer, Yaptığımız haber ve gerekli olan bakanlıkları ve genel müdürlükleri gece yarısı mail ve telefon yağmuruna tutarak sabah gelen emirle çalışmanın durdurulması emri ile doğal gaz boru hattının bu güzergâhtan geçişine engel olduk. Karşılığında teşekkür görmek istemedik, zaten kimsede etmezdi. Biz Göreme açık hava müzesini bu haberle kurtardık. Ve yeni doğal gaz boru hattı ve yeni yol açılması gündeme ani kararla mecburen geldi ve şimdi dillere destan olan bu yol açıldı. Eee tabi yol açılışı deyince mecburen tüm protokolün orda olması gerekir ve oldular. Peki, ne oldu yol çökmelerden dolayı kapatıldı. Özel idare müdürlüğünden gelen açıklamada zaten bunu tahmin ediyorduk diye kısa ifade kullanarak yolu tekrar kapattılar. Peki, bunu tahmin ediyorsunuz da neden protokolü toplayıp orda dualarla yol açılışı yaptınız? Oradan geçen turist araçları rehbere sorsa burada ne oluyor diye rehber şunu söyleyecektir, Şey efendim iki üç km'lik bir asfalt çalışması yapıldı da tüm protokol erkânı açılışa gelmişler dese sanırım rezillik diz boyu olur, dünyaya yine rezil olurduk. Zaten Göreme belediyesi yeterince bir yolu yapamayarak, dünyaya bizleri mahcup etti, birde soğuk havada azıcık bir asfalt çalışmasına tüm devlet erkânının gelip kurdele kesmesi artık yeter denilecek seviyeye gelmiştir. Özel idare genel sekreteri Kâmil duru evet güzel çalışmalara imza atıyor ama bu hatayı kimin söylemesi ile yaptı onu merak ediyoruz. Yol yeniden tadilat görüp açılacak, Peki, yine protokol orda olup masalar sandalyeler konulup dualarla tekrar açılacak mı? onu merak ediyoruz. Az dan çok şey anlayanlara selam olsun. Allaha emanet olunuz
Ekleme Tarihi: 01 Ocak 2023 - Pazar
Muammer BAŞER

DİYELİM Kİ SİZİN DEDİGİNİZ DOĞRU

İlginç olaylar, ilginç yapılar ve buna benzer şeyler olduğunda hemen herkes laz fıkrası gibi diye yorumlarlardı.

Şimdi artık fıkra gibi olaylar yanı başımızda gelişiyor.

Göreme kasabasına 1.700 km. Yol yapıldı belediye işin içinden çıkamadı, bizleri tüm dünyaya rezil etti, devreye sağ olsun özel idare ekipleri girdi ve yolu tamamladı.

Tamam, aslı arası 2 km yi bulmayan yol bu kadar protokol, bu kadar şatafatlı bir toplantı ile bu yolun açılmasına ne gerek vardı diye yine sitemizde yazdık,

Arkasından aynı olay kavak kasabasında meydana geldi, yine kısa bir yol yapımı, arkasından tüm protokol mensupları yolun açılışını yaptılar.

Gelelim şimdi göreme kasabasına, Normal şartlarda yolun filan açılması yoktu, doğal gaz boru hattı Göreme'nin çıkışından Ortahisar'a kadar Göreme açık hava müzesinin yanından geçip gedecekti.

Unesco'nun koruması altında olan bir yer, Yaptığımız haber ve gerekli olan bakanlıkları ve genel müdürlükleri gece yarısı mail ve telefon yağmuruna tutarak sabah gelen emirle çalışmanın durdurulması emri ile doğal gaz boru hattının bu güzergâhtan geçişine engel olduk.

Karşılığında teşekkür görmek istemedik, zaten kimsede etmezdi. Biz Göreme açık hava müzesini bu haberle kurtardık.

Ve yeni doğal gaz boru hattı ve yeni yol açılması gündeme ani kararla mecburen geldi ve şimdi dillere destan olan bu yol açıldı.

Eee tabi yol açılışı deyince mecburen tüm protokolün orda olması gerekir ve oldular.

Peki, ne oldu yol çökmelerden dolayı kapatıldı. Özel idare müdürlüğünden gelen açıklamada zaten bunu tahmin ediyorduk diye kısa ifade kullanarak yolu tekrar kapattılar.

Peki, bunu tahmin ediyorsunuz da neden protokolü toplayıp orda dualarla yol açılışı yaptınız?

Oradan geçen turist araçları rehbere sorsa burada ne oluyor diye rehber şunu söyleyecektir,

Şey efendim iki üç km'lik bir asfalt çalışması yapıldı da tüm protokol erkânı açılışa gelmişler dese sanırım rezillik diz boyu olur, dünyaya yine rezil olurduk.

Zaten Göreme belediyesi yeterince bir yolu yapamayarak, dünyaya bizleri mahcup etti, birde soğuk havada azıcık bir asfalt çalışmasına tüm devlet erkânının gelip kurdele kesmesi artık yeter denilecek seviyeye gelmiştir.

Özel idare genel sekreteri Kâmil duru evet güzel çalışmalara imza atıyor ama bu hatayı kimin söylemesi ile yaptı onu merak ediyoruz.

Yol yeniden tadilat görüp açılacak, Peki, yine protokol orda olup masalar sandalyeler konulup dualarla tekrar açılacak mı? onu merak ediyoruz.

Az dan çok şey anlayanlara selam olsun.

Allaha emanet olunuz

Yazıya ifade bırak !
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.