MADO
Muammer BAŞER
Köşe Yazarı
Muammer BAŞER
 

BAĞ EVLERİNDE TOPLANTILAR BAŞLADI

Seçim yaklaşıyor artık, kokusu gelmeye başladı, gözü makamlarda olanlar hesap yapmaya başladı bile. Birkaç siyasetçi ile poz verip Ankara’da bazı bürokratları ziyaret etmek, milletvekilleri ile kol kola fotoğraf çektirmek hemen bir yerlere aday olmaya yetmemeli gerekir diye düşünüyorum. Ne yazık kı bugünlerde bağ evlerinde göçmen kuşların isteği üzerine toplantı amacı için formalite bir isim bulunarak bazı iş adamları ile toplantılar başlamış durumdadır. Elbette Nevşehirli olabilirsin, ama Nevşehir’in sorunlarını bilmek de bir ayrıcalıktır, Nevşehirli hemşerilerimizin dertlerine ortak olmak, Onların sıkıntılarını bilmek, iş adamları ile debilde halkın en alt kesimleri ile birlikte beraber olmak önemlidir. Ama ne yazık kı öyle olmuyor, hep kesesini doldurmuş, işi gücü yerinde, iş adamları ile birlikte olmak insanlara seçim kazandırmaz. Nevşehir’in yüzde 70 e yakını köy kökenli bir nüfustan kurulmuştur, bu bilinçle hareket etmek yerine, bazı bürokratları, bazı belediye başkanlarını alarak bağ evlerinde toplantı yapmak kişiye ne yarar sağlar seçim zamanı gelsin göreceğiz. Bu şehir elbette en iyilerine layıktır, bu şehirde yüzlerce eksiğimiz vardır, idarecilerimiz sanmasınlar ki her şey güllük gülistanlık, vatandaşı kucaklamakla, şapır şupur öpmekle bu işlerin olmayacağını bizler bilmekteyiz, ama bekliyoruz, düzelsin diyoruz, şehir bizim diyoruz, çalışanların gayretlerini gözlemliyoruz, bunun sonucunu elbette seçim yaklaşırken ortaya koyacağız. Gerçek gazeteciler şehrin en ufak sorunundan sorumludur, gazeteci her branştaki eksiklikleri eleştirecek güce ve yetkiye sahiptir. Gerçek gazeteciler gördüğü eksikliği konuşan ve yazan kişidir. Seçimin yaklaştığı bu süreçte gözünü vekillik koltuğuna göz dikmeğe çalışan kişilere diyoruz ki, bu memleketin gerçek sorunlarını bilen, gelmesi gereken hizmetlerin eksikliklerini bilen, vatandaşın dertlerini ve nabzını tutan kişiler gerçek gazetecilerdir, iş adamlarının size çok fayda gelmez, ancak sizleri pof poflarlar, sen iyisin bu göreve senin gelmen gerekir deyip sizlere şirin gözükmeye çalışırlar Ama oyun yüzde yetmişi gelir seviyesi normal olan vatandaşlarımızdan gelecektir Evet Bu şehirde her siyasi partinin çilesini çekmiş, sıkıntıları ile yoğrulmuş, maddi gücünü harcamış insanlar vardır, seçim zamanı, ben Nevşehirliyim bu göreve tabilim, bak bir yıldan beri gelip iş adamları ile beraber oluyorum, ziyaretler yapıyorum boy boy fotoğraflar paylaşıyorum, demekle bu işler inşallah bu sene olmayacaktır, Birde bu işin diğer yüzü vardır ki bu en tehlikeli boyutudur, İktidara gelebilecek veya tahminde bulunduğu partiden beş on binlira verip kendini aday gösterip sonrada ben aday adayı olmuştum ben partinin neferiyim deyip kendine makamlardan yer bulmak isteyenlerde çıkacaktır, bunlarıda takip edeceğiz. MEVLAM NEYLERSE GÜZEL EYLER
Ekleme Tarihi: 17 Temmuz 2022 - Pazar
Muammer BAŞER

BAĞ EVLERİNDE TOPLANTILAR BAŞLADI

Seçim yaklaşıyor artık, kokusu gelmeye başladı, gözü makamlarda olanlar hesap yapmaya başladı bile. Birkaç siyasetçi ile poz verip Ankara’da bazı bürokratları ziyaret etmek, milletvekilleri ile kol kola fotoğraf çektirmek hemen bir yerlere aday olmaya yetmemeli gerekir diye düşünüyorum.

Ne yazık kı bugünlerde bağ evlerinde göçmen kuşların isteği üzerine toplantı amacı için formalite bir isim bulunarak bazı iş adamları ile toplantılar başlamış durumdadır.

Elbette Nevşehirli olabilirsin, ama Nevşehir’in sorunlarını bilmek de bir ayrıcalıktır,

Nevşehirli hemşerilerimizin dertlerine ortak olmak,

Onların sıkıntılarını bilmek, iş adamları ile debilde halkın en alt kesimleri ile birlikte beraber olmak önemlidir. Ama ne yazık kı öyle olmuyor, hep kesesini doldurmuş, işi gücü yerinde, iş adamları ile birlikte olmak insanlara seçim kazandırmaz.

Nevşehir’in yüzde 70 e yakını köy kökenli bir nüfustan kurulmuştur, bu bilinçle hareket etmek yerine, bazı bürokratları, bazı belediye başkanlarını alarak bağ evlerinde toplantı yapmak kişiye ne yarar sağlar seçim zamanı gelsin göreceğiz.

Bu şehir elbette en iyilerine layıktır, bu şehirde yüzlerce eksiğimiz vardır,

idarecilerimiz sanmasınlar ki her şey güllük gülistanlık, vatandaşı kucaklamakla, şapır şupur öpmekle bu işlerin olmayacağını bizler bilmekteyiz, ama bekliyoruz, düzelsin diyoruz, şehir bizim diyoruz, çalışanların gayretlerini gözlemliyoruz, bunun sonucunu elbette seçim yaklaşırken ortaya koyacağız.

Gerçek gazeteciler şehrin en ufak sorunundan sorumludur, gazeteci her branştaki eksiklikleri eleştirecek güce ve yetkiye sahiptir.

Gerçek gazeteciler gördüğü eksikliği konuşan ve yazan kişidir.

Seçimin yaklaştığı bu süreçte gözünü vekillik koltuğuna göz dikmeğe çalışan kişilere diyoruz ki, bu memleketin gerçek sorunlarını bilen, gelmesi gereken hizmetlerin eksikliklerini bilen, vatandaşın dertlerini ve nabzını tutan kişiler gerçek gazetecilerdir, iş adamlarının size çok fayda gelmez, ancak sizleri pof poflarlar, sen iyisin bu göreve senin gelmen gerekir deyip sizlere şirin gözükmeye çalışırlar Ama oyun yüzde yetmişi gelir seviyesi normal olan vatandaşlarımızdan gelecektir

Evet

Bu şehirde her siyasi partinin çilesini çekmiş, sıkıntıları ile yoğrulmuş, maddi gücünü harcamış insanlar vardır, seçim zamanı, ben Nevşehirliyim bu göreve tabilim, bak bir yıldan beri gelip iş adamları ile beraber oluyorum, ziyaretler yapıyorum boy boy fotoğraflar paylaşıyorum, demekle bu işler inşallah bu sene olmayacaktır, Birde bu işin diğer yüzü vardır ki bu en tehlikeli boyutudur,

İktidara gelebilecek veya tahminde bulunduğu partiden beş on binlira verip kendini aday gösterip sonrada ben aday adayı olmuştum ben partinin neferiyim deyip kendine makamlardan yer bulmak isteyenlerde çıkacaktır, bunlarıda takip edeceğiz.

MEVLAM NEYLERSE GÜZEL EYLER
Yazıya ifade bırak !
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.