MADO

MHP'Lİ VEKİL ADAYLARI ZİYARET TURUNDA

Nevşehir 03.04.2023 - 13:57, Güncelleme: 03.04.2023 - 14:01
 

MHP'Lİ VEKİL ADAYLARI ZİYARET TURUNDA

Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Milletvekili aday adayları ilçelerdeki parti teşkilatlarını ziyaret ediyor.

MHP Nevşehir Milletvekili aday adayları İlhan Kaya, Yahya Leblebici ve Alparslan İler Derinkuyu ve Kozaklı ilçe teşkilatlarını ziyaret ettiler.   Ziyaretlere ilişkin MHP Nevşehir Milletvekili aday adayı İlhan Kaya, "Milletvekili aday adayı arkadaşlarımız Sayın Yahya Leblebici ve Sayın Alparslan İler ile birlikte Derinkuyu İlçe Başkanlığımızı ardından Kozaklı ilçe başkanlığımızı ziyaret ederek istişarelerde bulunduk.  Misafirperverliklerin den dolayı Yusuf Gemici Başkanımıza ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ederim. Orhan Demirci Başkanımıza ve Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarımıza teşekkür ederim" dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Milletvekili aday adayları ilçelerdeki parti teşkilatlarını ziyaret ediyor.

MHP Nevşehir Milletvekili aday adayları İlhan Kaya, Yahya Leblebici ve Alparslan İler Derinkuyu ve Kozaklı ilçe teşkilatlarını ziyaret ettiler.  

Ziyaretlere ilişkin MHP Nevşehir Milletvekili aday adayı İlhan Kaya, "Milletvekili aday adayı arkadaşlarımız Sayın Yahya Leblebici ve Sayın Alparslan İler ile birlikte Derinkuyu İlçe Başkanlığımızı ardından Kozaklı ilçe başkanlığımızı ziyaret ederek istişarelerde bulunduk. 

Misafirperverliklerin den dolayı Yusuf Gemici Başkanımıza ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ederim. Orhan Demirci Başkanımıza ve Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarımıza teşekkür ederim" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.