MADO

“Verimlilik Hikayenizi Tüm Türkiye Duysun”

Nevşehir 03.04.2023 - 13:41, Güncelleme: 03.04.2023 - 13:41
 

“Verimlilik Hikayenizi Tüm Türkiye Duysun”

Nevşehir’de 5 Nisan’da Verimlilik Proje Ödülleri Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı çevrim içi olarak gerçekleşecek.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından,2014 yılından itibaren her yıl düzenlenen verimlilik uygulamalarının başta işletmeler olmak üzere toplumun her kesiminde bilinmesi ve yaygınlaştırılması, kurum ve kuruluşlar arasında bilgi ve tecrübe paylaşımın artırılması, verimlilik konusunda yürütülen projelerin kamuoyuna duyurulması, uygulanmış projelerin sağladığı yararların tanıtılması ve verimliliği artırma konusunda yürütülecek yeni projelerin teşvik edilmesini sağlamak amacına yönelik “Verimlilik Proje Ödülleri” yarışması düzenlenecek.    “Verimlilik Proje Ödülleri”yarışmasında projede; Ar-Ge, Dijital Dönüşüm, İşgücü Verimliliği, Kaynak Verimliliği, Sürdürülebilir Üretim, Süreç İyileştirme, Temiz Üretim, Enerji Verimliliği, Yerlileştirme, Yeşil Dönüşüm konuları yer alıyor. Yarışmanın hedef kitlesi,sanayi ve hizmet sektörlerinde faaliyet gösteren mikro, küçük, orta büyüklükteki ve büyük ölçekli işletmeler ile kamu kurumları. Düzenlenecek yarışma çerçevesinde Nevşehir’de “Verimlilik Proje Ödülleri Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı ”5 Nisan 2023 Çarşamba günü 10:00 - 11:00 saatleri arasında çevrimiçi olarak düzenlenecek.   Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Yusuf Şahin yaptığı açıklamada:”2023 yılı Verimlilik Proje Ödüllerine başvurmak isteyen “İşletme Temsilcileri” ve “Bağımsız Değerlendirici” olarak süreçte yer almak isteyen öğretim üyeleri, kamu kurum ve kuruluşlarının çalışanları, özel sektör çalışanları ve sivil toplum örgütü temsilcilerini  düzenlenecek çevrimiçi toplantıya davet ediyoruz”dedi.   * Toplantı katılım linki: https://zoom.us/j/97573258781?pwd=dUEvS0IpRnNuTmJ1YWtkMGY2N3MvUT09   Toplantı Giriş Kodu : 305697   Ayrıntılı bilgi için : https://vpo.sanayi.gov.tr   Yarışma için başvurular 30 Mart – 30 Mayıs 2023 tarihleri arasında https://vpo.sanayi.gov.tr web adresinden online olarak yapılacak.
Nevşehir’de 5 Nisan’da Verimlilik Proje Ödülleri Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı çevrim içi olarak gerçekleşecek.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından,2014 yılından itibaren her yıl düzenlenen verimlilik uygulamalarının başta işletmeler olmak üzere toplumun her kesiminde bilinmesi ve yaygınlaştırılması, kurum ve kuruluşlar arasında bilgi ve tecrübe paylaşımın artırılması, verimlilik konusunda yürütülen projelerin kamuoyuna duyurulması, uygulanmış projelerin sağladığı yararların tanıtılması ve verimliliği artırma konusunda yürütülecek yeni projelerin teşvik edilmesini sağlamak amacına yönelik “Verimlilik Proje Ödülleri” yarışması düzenlenecek.

 

 “Verimlilik Proje Ödülleri”yarışmasında projede; Ar-Ge, Dijital Dönüşüm, İşgücü Verimliliği, Kaynak Verimliliği, Sürdürülebilir Üretim, Süreç İyileştirme, Temiz Üretim, Enerji Verimliliği, Yerlileştirme, Yeşil Dönüşüm konuları yer alıyor. Yarışmanın hedef kitlesi,sanayi ve hizmet sektörlerinde faaliyet gösteren mikro, küçük, orta büyüklükteki ve büyük ölçekli işletmeler ile kamu kurumları.

Düzenlenecek yarışma çerçevesinde Nevşehir’de “Verimlilik Proje Ödülleri Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı ”5 Nisan 2023 Çarşamba günü 10:00 - 11:00 saatleri arasında çevrimiçi olarak düzenlenecek.

 

Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Yusuf Şahin yaptığı açıklamada:”2023 yılı Verimlilik Proje Ödüllerine başvurmak isteyen “İşletme Temsilcileri” ve “Bağımsız Değerlendirici” olarak süreçte yer almak isteyen öğretim üyeleri, kamu kurum ve kuruluşlarının çalışanları, özel sektör çalışanları ve sivil toplum örgütü temsilcilerini  düzenlenecek çevrimiçi toplantıya davet ediyoruz”dedi.

 

* Toplantı katılım linki:

https://zoom.us/j/97573258781?pwd=dUEvS0IpRnNuTmJ1YWtkMGY2N3MvUT09

 

Toplantı Giriş Kodu : 305697

 

Ayrıntılı bilgi için : https://vpo.sanayi.gov.tr

 

Yarışma için başvurular 30 Mart – 30 Mayıs 2023 tarihleri arasında https://vpo.sanayi.gov.tr web adresinden online olarak yapılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.