MADO

SERACILARA MÜJDE

Nevşehir 17.03.2023 - 00:24, Güncelleme: 17.03.2023 - 00:24
 

SERACILARA MÜJDE

Nevşehir’in Ürgüp İlçesi’ne bağlı Sarıhıdır Köyü’ne Fide Yetiştirme Tesisi kuruluyor.

Konya Ovası Kalkınma İdaresi Başkanlığı Kırsal Kalkınma Mali Destek Programı bünyesinde Sarıhıdır Köyü’ne kurulacak olan KOP Fide Yetiştirme Tesisi Proje alanını Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel,  Avanos Kaymakamı Olgun Öner, Nevşehir İl Tarım ve Orman Müdürü Özgür Memiş ve beraberindeki yönetim ile incelemelerde bulundu. Vali Becel, istihdama büyük katkı sağlayacak ve yaklaşık 2 Bin 100 metre alanda kurulacak olan fide üretim serasında, sebze ve süs bitkisi fidesi yetiştiriciliği yapılacağını belirterek, yılda yaklaşık 4.5 milyon fide üretiminin hedeflendiğini söyledi.
Nevşehir’in Ürgüp İlçesi’ne bağlı Sarıhıdır Köyü’ne Fide Yetiştirme Tesisi kuruluyor.

Konya Ovası Kalkınma İdaresi Başkanlığı Kırsal Kalkınma Mali Destek Programı bünyesinde Sarıhıdır Köyü’ne kurulacak olan KOP Fide Yetiştirme Tesisi Proje alanını Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel,  Avanos Kaymakamı Olgun Öner, Nevşehir İl Tarım ve Orman Müdürü Özgür Memiş ve beraberindeki yönetim ile incelemelerde bulundu.

Vali Becel, istihdama büyük katkı sağlayacak ve yaklaşık 2 Bin 100 metre alanda kurulacak olan fide üretim serasında, sebze ve süs bitkisi fidesi yetiştiriciliği yapılacağını belirterek, yılda yaklaşık 4.5 milyon fide üretiminin hedeflendiğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.