MADO

İŞKUR'DAN KURSİYERLERE EĞİTİM

Nevşehir 03.03.2023 - 12:39, Güncelleme: 03.03.2023 - 12:44
 

İŞKUR'DAN KURSİYERLERE EĞİTİM

Acıgöl Halk Eğitimi Merkezinde ki kursiyerlere Nevşehir İşkur İl Müdürlüğünce İş Kulübü Eğitimi verildi.

İş Kulübü Eğitimi ile;  iş arama sürecini daha başarılı yönetmek isteyen, 'Nasıl iş aramalıyım?',  'İş başvurum neden reddedildi?' gibi sorulara cevap arayan işsizler ve daha iyi şartlarda iş arayanlar için tasarlanmış bir eğitim programıdır. İşkur İş Kulübü Eğitimi ile Acıgöl Halk Eğitimi Merkezinde ki kursiyerlere; iş arama yöntemleri, CV hazırlama teknikleri, telefonla görüşme ve mülakat teknikleri gibi iş aramayı kolaylaştıran konularda eğitim verildi. İş Kulübü Eğitim uzmanı Gonca Hanıma ve katılım gösteren kursiyerlerere teşekkür ederiz.
Acıgöl Halk Eğitimi Merkezinde ki kursiyerlere Nevşehir İşkur İl Müdürlüğünce İş Kulübü Eğitimi verildi.

İş Kulübü Eğitimi ile;  iş arama sürecini daha başarılı yönetmek isteyen, 'Nasıl iş aramalıyım?',  'İş başvurum neden reddedildi?' gibi sorulara cevap arayan işsizler ve daha iyi şartlarda iş arayanlar için tasarlanmış bir eğitim programıdır.

İşkur İş Kulübü Eğitimi ile Acıgöl Halk Eğitimi Merkezinde ki kursiyerlere; iş arama yöntemleri, CV hazırlama teknikleri, telefonla görüşme ve mülakat teknikleri gibi iş aramayı kolaylaştıran konularda eğitim verildi. İş Kulübü Eğitim uzmanı Gonca Hanıma ve katılım gösteren kursiyerlerere teşekkür ederiz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.