MADO

TES NEVŞEHİR ŞUBESİ DEPREM BÖLGESİ ADIYAMAN’A BATTANİYE ULAŞTIRDI

Nevşehir 11.02.2023 - 20:30, Güncelleme: 12.02.2023 - 09:33
 

TES NEVŞEHİR ŞUBESİ DEPREM BÖLGESİ ADIYAMAN’A BATTANİYE ULAŞTIRDI

Türk Eğitim Sen Nevşehir şubesinden yapılan açıklamada eğitim çalışanlarının ulaştırdıkları battaniyeleri Adıyaman iline ulaştırdıklarını belirttiler.

Yardım ile ilgili şube başkanı Tayfur Urgenç; Nevşehir’deki eğitim çalışanlarının depremzedeler için tarafımıza ulaştırdığı battaniyeleri Nevşehir Valiliği, Afad işbirliği ile Adıyaman Perre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi koordinasyon merkezine ve burada Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından kurulan seyyar mutfağa iaşelerimizi teslim ettik. Tüm eğitim çalışanları, meslektaşlarımız ve vatandaşlarımız deprem anında yaraları sarmak için seferber oldu. Türk Milleti yaraları sarmak için tek yürek oldu. İfadelerini kullandı. Başkan Urgenç; Deprem bölgeleri ile ilgili izlenimlerini aktararak yardım çağrılarını yeniledi. Başkan Urgenç; "Deprem bölgelerinde gördüğümüz manzara vahimdir. Afad tarafından açıklanan listedeki yardımları Nevşehir Valiliği Afad yardım toplama merkezi Dip Kapalı Spor salonuna ulaştırmaya devam edelim. Çadır, uyku tulumu, battaniye, odun sobası, temizlik ürünleri, bay bayan çocuk iç giyim malzemeleri, paketli gıdalar, tüplü ısıtıcılar, çocuk mamaları, özbakım temizlik malzemeleri, medikal havlular, dezenfektan malzemeleri acil ihtiyaçlardır. Ayrıca deprem bölgelerine İş makinaları, jeneratör, seyyar tuvaletler, canlı tespiti yapan termal kameralar sevk edilmelidir. Çadırkentler, konteynırlar kurulmalıdır" dedi. Türk Eğitim Sen Şube başkanı Urgenç eğitim çalışanlarına verdikleri destek ve yardımlardan dolayı teşekkür ederek tüm vatandaşlardan Deprem bölgesine acil ihtiyaç duyulan paketli gıda, konserve, kuru gıda vb. ürünleri Nevşehir kapalı spor salonuna iletmelerini rica etti.  
Türk Eğitim Sen Nevşehir şubesinden yapılan açıklamada eğitim çalışanlarının ulaştırdıkları battaniyeleri Adıyaman iline ulaştırdıklarını belirttiler.

Yardım ile ilgili şube başkanı Tayfur Urgenç; Nevşehir’deki eğitim çalışanlarının depremzedeler için tarafımıza ulaştırdığı battaniyeleri Nevşehir Valiliği, Afad işbirliği ile Adıyaman Perre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi koordinasyon merkezine ve burada Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından kurulan seyyar mutfağa iaşelerimizi teslim ettik. Tüm eğitim çalışanları, meslektaşlarımız ve vatandaşlarımız deprem anında yaraları sarmak için seferber oldu. Türk Milleti yaraları sarmak için tek yürek oldu. İfadelerini kullandı.

Başkan Urgenç; Deprem bölgeleri ile ilgili izlenimlerini aktararak yardım çağrılarını yeniledi.

Başkan Urgenç; "Deprem bölgelerinde gördüğümüz manzara vahimdir. Afad tarafından açıklanan listedeki yardımları Nevşehir Valiliği Afad yardım toplama merkezi Dip Kapalı Spor salonuna ulaştırmaya devam edelim. Çadır, uyku tulumu, battaniye, odun sobası, temizlik ürünleri, bay bayan çocuk iç giyim malzemeleri, paketli gıdalar, tüplü ısıtıcılar, çocuk mamaları, özbakım temizlik malzemeleri, medikal havlular, dezenfektan malzemeleri acil ihtiyaçlardır. Ayrıca deprem bölgelerine İş makinaları, jeneratör, seyyar tuvaletler, canlı tespiti yapan termal kameralar sevk edilmelidir. Çadırkentler, konteynırlar kurulmalıdır" dedi.

Türk Eğitim Sen Şube başkanı Urgenç eğitim çalışanlarına verdikleri destek ve yardımlardan dolayı teşekkür ederek tüm vatandaşlardan Deprem bölgesine acil ihtiyaç duyulan paketli gıda, konserve, kuru gıda vb. ürünleri Nevşehir kapalı spor salonuna iletmelerini rica etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.