MADO

NEVŞEHİRLİ EDİZ KAAN YANAR 'GEÇMİŞ OLSUN TÜRKİYEM' YAZILI KUMBARASINI DEPREMZEDELERE BAĞIŞLADI

Nevşehir 11.02.2023 - 20:23, Güncelleme: 12.02.2023 - 09:33
 

NEVŞEHİRLİ EDİZ KAAN YANAR 'GEÇMİŞ OLSUN TÜRKİYEM' YAZILI KUMBARASINI DEPREMZEDELERE BAĞIŞLADI

Nevşehirli Ediz Kaan Yanar 3 yıldır harçlıklarını biriktirdiği kumbarasını depremzedelere bağışladı.

Nevşehir'in Kozaklı ilçesine bağlı Akpınar köyünde yaşayan ilkokul 2. sınıf öğrencisi Ediz Kaan Yanar, kumbarasında biriktirdiği parasını depremzedelere bağışladı. 8 yaşındaki Ediz Kaan'ın 3 senedir biriktirdiği kumbarasını depremzede kardeşlerine bağışladığını söyleyen Akpınar köyü Muhtarı Minnet  Abdioğlu, Bende bu koca yürekli çocuğumuzun bağışını Kozaklı Kaymakamımız Sayın Erkan Adıbelli'ye götürdüm. Kaymakamımız bu anlamlı bağış için minik Ediz Kaan'ı tebrik etti. Kumbaradan 1000 lira çıktı. Yazı işleri Müdürümüze teslim ettik"  şeklinde konuştu. Ediz Kaan Yanar’ın kumbara kutusunda ki yazıda şu ifadeler yer alıyor: Ben Ediz Kaan Yanar, 8 yaşındayım. Kumbaramı depremde ki kardeşlerime veriyorum. Sizi çok seviyorum. Geçmiş olsun Türkiyem” .  
Nevşehirli Ediz Kaan Yanar 3 yıldır harçlıklarını biriktirdiği kumbarasını depremzedelere bağışladı.

Nevşehir'in Kozaklı ilçesine bağlı Akpınar köyünde yaşayan ilkokul 2. sınıf öğrencisi Ediz Kaan Yanar, kumbarasında biriktirdiği parasını depremzedelere bağışladı.

8 yaşındaki Ediz Kaan'ın 3 senedir biriktirdiği kumbarasını  depremzede kardeşlerine bağışladığını söyleyen Akpınar köyü Muhtarı Minnet  Abdioğlu, Bende bu koca yürekli çocuğumuzun bağışını Kozaklı Kaymakamımız Sayın Erkan Adıbelli'ye götürdüm. Kaymakamımız bu anlamlı bağış için minik Ediz Kaan'ı tebrik etti. Kumbaradan 1000 lira çıktı. Yazı işleri Müdürümüze teslim ettik"  şeklinde konuştu.

Ediz Kaan Yanar’ın kumbara kutusunda ki yazıda şu ifadeler yer alıyor: Ben Ediz Kaan Yanar, 8 yaşındayım. Kumbaramı depremde ki kardeşlerime veriyorum. Sizi çok seviyorum. Geçmiş olsun Türkiyem” .
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.