MADO

KADES Uygulaması Tanıtılıyor

Gündem 20.12.2022 - 16:40, Güncelleme: 21.12.2022 - 08:23
 

KADES Uygulaması Tanıtılıyor

Toplum Destekli Şube Müdürlüğü ekiplerimizce vatandaşlarımızı bilgilendirme faaliyetlerimiz devam etmektedir" denildi.

Kısa adı KADES olan Kadın Destek Uygulaması şiddet gören yada görmesi muhtemel olan bayanlara yardım için başucu olan bir uygulama. Son dönemde İç İşleri Bakanlığı tarafından hizmete sunulan KADES uygulaması, Akıllı Telefon Uygulama mağazalarından ücretsiz olarak indirebiliyor. Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü bu uygulamayı tanıtmak için nerdeyse tüm kadınlara ulaşmaya ve tanıtmaya devam ediyor. Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada "Aile içi ve kadına yönelik şiddetle mücadelede kullanılmak üzere oluşturulan ve etkin bir şekilde kullanılan Kadın Acil Destek (KADES) mobil uygulaması hakkında Toplum Destekli Şube Müdürlüğü ekiplerimizce vatandaşlarımızı bilgilendirme faaliyetlerimiz devam etmektedir" denildi.
Toplum Destekli Şube Müdürlüğü ekiplerimizce vatandaşlarımızı bilgilendirme faaliyetlerimiz devam etmektedir" denildi.

Kısa adı KADES olan Kadın Destek Uygulaması şiddet gören yada görmesi muhtemel olan bayanlara yardım için başucu olan bir uygulama.

Son dönemde İç İşleri Bakanlığı tarafından hizmete sunulan KADES uygulaması, Akıllı Telefon Uygulama mağazalarından ücretsiz olarak indirebiliyor.

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü bu uygulamayı tanıtmak için nerdeyse tüm kadınlara ulaşmaya ve tanıtmaya devam ediyor.

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada "Aile içi ve kadına yönelik şiddetle mücadelede kullanılmak üzere oluşturulan ve etkin bir şekilde kullanılan Kadın Acil Destek (KADES) mobil uygulaması hakkında Toplum Destekli Şube Müdürlüğü ekiplerimizce vatandaşlarımızı bilgilendirme faaliyetlerimiz devam etmektedir" denildi.

20221220-163106 20221220-163103 20221220-163101 20221220-163059

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.