MADO

Vali Yardımcısından Çok Özel Fotoğraf

Gündem 20.12.2022 - 15:02, Güncelleme: 20.12.2022 - 15:02
 

Vali Yardımcısından Çok Özel Fotoğraf

Vali Hanım'da en az profesyoneller kadar güzel Valilik ve Kar Yağışı fotoğrafı çekti.İşte o özel fotoğraf

Nevşehir bugün dün meteorolojik uyarıda dendiği gibi güne kar yağışı ve soğuk bir hava ile uyandı. Artık Kar yağmayacak umutsuzluğu arasında güne beyaz örtüyle uyanan Nevşehir'liler aldılar ellerine telefonları yada fotoğraf makinalarını en iyi kâr fotoğraf'ı çekme yarışına girdiler. Kâr Yağışını fotoğraflayan isimlerden biriside Nevşehir Vali Yardımcısı Kübra Karaalioğlu oldu. Daha önce fotoğrafçılık eğitimi aldım bilinmez ancak  Vali Hanım'da en az profesyoneller kadar güzel Valilik ve Kar Yağışı fotoğrafı çekti.İşte o özel fotoğraf.
Vali Hanım'da en az profesyoneller kadar güzel Valilik ve Kar Yağışı fotoğrafı çekti.İşte o özel fotoğraf
Nevşehir bugün dün meteorolojik uyarıda dendiği gibi güne kar yağışı ve soğuk bir hava ile uyandı.

Artık Kar yağmayacak umutsuzluğu arasında güne beyaz örtüyle uyanan Nevşehir'liler aldılar ellerine telefonları yada fotoğraf makinalarını en iyi kâr fotoğraf'ı çekme yarışına girdiler.

Kâr Yağışını fotoğraflayan isimlerden biriside Nevşehir Vali Yardımcısı Kübra Karaalioğlu oldu.

Daha önce fotoğrafçılık eğitimi aldım bilinmez ancak  Vali Hanım'da en az profesyoneller kadar güzel Valilik ve Kar Yağışı fotoğrafı çekti.İşte o özel fotoğraf.

20221220-145030
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.