MADO

İl Özel İdaresi Personeli Yürüyüş yaptı

Yaşam 26.06.2022 - 20:56, Güncelleme: 27.06.2022 - 09:25
 

İl Özel İdaresi Personeli Yürüyüş yaptı

'İdaremiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz tarafından İdaremiz Personeli ve ailelerine yönelik olarak 26.06.2022 tarihinde Gomeda Vadisi Yürüyüşü ve gezi etkinliği gerçekleştirildi.

Nevşehir İl Özel İdare Personeli Doğa Yürüyüşüne çıktı.Kapadokya Bölgesindeki manastırların da yer aldığı vadileri baştan sona yürüyen İl özel İdaresi personeli bol bol hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi. Nevşehir İl Özel İdaresinden yapılan açıklamada ''İdaremiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz tarafından İdaremiz Personeli ve ailelerine yönelik olarak 26.06.2022 tarihinde Gomeda Vadisi Yürüyüşü ve gezi etkinliği gerçekleştirildi. 08-00-10:30 arasında Gomeda Vadisinde yürüyen personel ve ailelerimiz akabinde Mustafapaşa Alabalık Tesisinde kahvaltıda biraraya geldi. Müteakiben, Sobesos Antik Kenti, Taşkınpaşa Medresesi ve Keşlik Manastırını ziyaret eden personel ve ailelerimiz, bölgenin tarihi dokusu hakkında görevliler tarafından bilgilendirildi'' denildi..
'İdaremiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz tarafından İdaremiz Personeli ve ailelerine yönelik olarak 26.06.2022 tarihinde Gomeda Vadisi Yürüyüşü ve gezi etkinliği gerçekleştirildi.

Nevşehir İl Özel İdare Personeli Doğa Yürüyüşüne çıktı.Kapadokya Bölgesindeki manastırların da yer aldığı vadileri baştan sona yürüyen İl özel İdaresi personeli bol bol hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

Nevşehir İl Özel İdaresinden yapılan açıklamada ''İdaremiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz tarafından İdaremiz Personeli ve ailelerine yönelik olarak 26.06.2022 tarihinde Gomeda Vadisi Yürüyüşü ve gezi etkinliği gerçekleştirildi.

08-00-10:30 arasında Gomeda Vadisinde yürüyen personel ve ailelerimiz akabinde Mustafapaşa Alabalık Tesisinde kahvaltıda biraraya geldi. Müteakiben, Sobesos Antik Kenti, Taşkınpaşa Medresesi ve Keşlik Manastırını ziyaret eden personel ve ailelerimiz, bölgenin tarihi dokusu hakkında görevliler tarafından bilgilendirildi'' denildi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.