MADO

Halkoyunları Ekibi Bölge İkincisi Oldu

Nevşehir 26.06.2022 - 20:42, Güncelleme: 27.06.2022 - 09:25
 

Halkoyunları Ekibi Bölge İkincisi Oldu

Nevşehir ekibimiz Bölge ikincisi olarak büyük bir başarıya imza atmış oldu.

Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü,Gençlik Spor Halk oyunları ekibi büyük bnir başarıya imza atarak bölge ikincisi oldu. Mersin'de gerçekleşen Halk oyunları bölge yarışması büyük bir mücadeleye sahne oldu.Türkiyenin çeşitli illerinden Halk oyunları ekiplerinin bölge birincisi olmak için mücadel ettiği organizasyon da Nevşehir ekibimiz Bölge ikincisi olarak büyük bir başarıya imza atmış oldu. Bu Büyük başarıyı kutlayan isimlerden biriside Nevşehir Hacıbektaşı Veli Üniversitesi Türk Halk Bilimi Bölüm Başkanı Prof.Dr.Adem Öger oldu.Öger ''Bugün Mersin'de gerçekleşen halk oyunları bölge yarışmasında 2. olan ve ödülle Nevşehir'e dönen Türk Halkbilimi Bölümü öğrencilerimi kutluyorum. Uzun süreçte her türlü desteği sağlayan Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Muhsin Özdemir'e ve öğrencilerimizi bir yıldır çalıştıran İsmail Sözleşen kardeşime teşekkür ederim'' dedi..  
Nevşehir ekibimiz Bölge ikincisi olarak büyük bir başarıya imza atmış oldu.

Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Gençlik Spor Halk oyunları ekibi büyük bnir başarıya imza atarak bölge ikincisi oldu.

Mersin'de gerçekleşen Halk oyunları bölge yarışması büyük bir mücadeleye sahne oldu.Türkiyenin çeşitli illerinden Halk oyunları ekiplerinin bölge birincisi olmak için mücadel ettiği organizasyon da Nevşehir ekibimiz Bölge ikincisi olarak büyük bir başarıya imza atmış oldu.

Bu Büyük başarıyı kutlayan isimlerden biriside Nevşehir Hacıbektaşı Veli Üniversitesi Türk Halk Bilimi Bölüm Başkanı Prof.Dr.Adem Öger oldu.Öger ''Bugün Mersin'de gerçekleşen halk oyunları bölge yarışmasında 2. olan ve ödülle Nevşehir'e dönen Türk Halkbilimi Bölümü öğrencilerimi kutluyorum.

Uzun süreçte her türlü desteği sağlayan Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Muhsin Özdemir'e ve öğrencilerimizi bir yıldır çalıştıran İsmail Sözleşen kardeşime teşekkür ederim'' dedi..

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.