Ünver ''Ak Parti İl Yönetimi İle Bir Aradayız''

Nevşehir 18.05.2022 - 17:42, Güncelleme: 18.05.2022 - 17:50
 

Ünver ''Ak Parti İl Yönetimi İle Bir Aradayız''

Nevşehir Eski Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir Ak Parti Teşkilatı ile ilişkilerini ilk defa kamuoyu ile paylaştı.

Uzun bir süre sonra bugün bir basın toplantısı düzenleyen bir çok konuda Kamuoyun merak ettiği sorulara cevaplar veren Nevşehir Eski Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir Ak Parti teşkilatı ile ilişkilerini ilk defa kamuoyu ile paylaştı. Ünver ''Ak Partililere asla küskün değilim, Daha dün Ak Parti İl Başkanımız ile Telefon ile görüştük.Önceki gün Kapadokya Üniversitesinde İl Başkanımız geldi boynumuza buğazımıza sarıldı,Ben Kimsenin Kan davalısı flan değilim'' dedi.İşte Nevşehir Eski Belediye Başkanı Hasan Ünver'in Mevcut Ak Parti Teşkilatı ile olan İlişkilerine verdiği cevap..
Nevşehir Eski Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir Ak Parti Teşkilatı ile ilişkilerini ilk defa kamuoyu ile paylaştı.

Uzun bir süre sonra bugün bir basın toplantısı düzenleyen bir çok konuda Kamuoyun merak ettiği sorulara cevaplar veren Nevşehir Eski Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir Ak Parti teşkilatı ile ilişkilerini ilk defa kamuoyu ile paylaştı.

Ünver ''Ak Partililere asla küskün değilim, Daha dün Ak Parti İl Başkanımız ile Telefon ile görüştük.Önceki gün Kapadokya Üniversitesinde İl Başkanımız geldi boynumuza buğazımıza sarıldı,Ben Kimsenin Kan davalısı flan değilim'' dedi.İşte Nevşehir Eski Belediye Başkanı Hasan Ünver'in Mevcut Ak Parti Teşkilatı ile olan İlişkilerine verdiği cevap..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.