BELEDİYE

BlokBims'e En Fazla Sigortalı ve Engelli İstihdam Eden Firma Ödülü

Nevşehir 18.05.2022 - 17:33, Güncelleme: 18.05.2022 - 17:33
 

BlokBims'e En Fazla Sigortalı ve Engelli İstihdam Eden Firma Ödülü

BlokBims'e En Fazla Sigortalı ve Engelli İstihdam Eden Firma Ödülü

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Müdür Yardımcısı Turan Taş, Vhki Ergün Çetin ve Denetmen Turan Göksel’den oluşan heyet Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri kapsamında, Ertaş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Musa Ertaş ve Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Ertaş’ı ziyaret etti. BlokBims Entegre Tesislerinde yapılan ziyarette, Nevşehir’in En çok sigortalı ve en çok engelli istihdamı sağlamasından dolayı Musa Ertaş ve Mustafa Ertaş’a teşekkür ederek, başarılar dileyen SGK Müdür Yardımcısı Taş, Kurum Başkanı Cevdet Ceylan imzalı 2 teşekkür belgesini takdim etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ertaş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Musa Ertaş’ta, yapılan bu nazik ziyaret ve işyeri adına verilen teşekkür belgelerinden dolayı teşekkür etti. Ertaş konuşmasının devamında;” Bizler Sanayiciler olarak gece gündüz demeden ülkemizin üretimine, ihracatına ve istihdamına katkı için var gücümüzle çalışıyoruz. Her zaman ‘nasıl bir kişiye daha iş kapısı açarız’ diye çalışmalar yapıyoruz. Bu doğrultuda çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz” diye konuştu.
BlokBims'e En Fazla Sigortalı ve Engelli İstihdam Eden Firma Ödülü

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Müdür Yardımcısı Turan Taş, Vhki Ergün Çetin ve Denetmen Turan Göksel’den oluşan heyet Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri kapsamında, Ertaş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Musa Ertaş ve Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Ertaş’ı ziyaret etti.

BlokBims Entegre Tesislerinde yapılan ziyarette, Nevşehir’in En çok sigortalı ve en çok engelli istihdamı sağlamasından dolayı Musa Ertaş ve Mustafa Ertaş’a teşekkür ederek, başarılar dileyen SGK Müdür Yardımcısı Taş, Kurum Başkanı Cevdet Ceylan imzalı 2 teşekkür belgesini takdim etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ertaş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Musa Ertaş’ta, yapılan bu nazik ziyaret ve işyeri adına verilen teşekkür belgelerinden dolayı teşekkür etti.

Ertaş konuşmasının devamında;” Bizler Sanayiciler olarak gece gündüz demeden ülkemizin üretimine, ihracatına ve istihdamına katkı için var gücümüzle çalışıyoruz. Her zaman ‘nasıl bir kişiye daha iş kapısı açarız’ diye çalışmalar yapıyoruz. Bu doğrultuda çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.