MADO

İŞ İNSANI İŞBİLİR'DEN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

Gündem 06.02.2024 - 13:52, Güncelleme: 06.02.2024 - 14:02
 

İŞ İNSANI İŞBİLİR'DEN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

İşbilir Grup Yönetim Kurulu Başkanı turizmci ve iş insanı Adnan İşbilir Miraç Kandili dolaysıyla bir mesaj yayımladı.

İş insanı İşbilir mesajında;  ''Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (SAV)’in şahsında insanlığın önüne açılan sınırsız bir manevi yükseliş ufku olan Miraç; merhamet kapılarının ardına kadar açıldığı, günahların bağışlanması için el açıp dua edenlerin dualarının kabulünün umulduğu mübarek bir gecedir. Bizler bir kez daha Miraç Gecesi’ni karşılamanın mutluluğunu ve huzurunu yaşıyoruz. Aynı zamanda bu gün geçen yıl yaşamış olduğumuz Kahramanmaraş depreminin sene-i devriyesindeyiz. Bu mübarek gecenin de hürmetine yitirdiğimiz tüm canlarımıza bir kez daha yüce Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır; yaralılarımıza acil şifalar temenni ediyorum.'' dedi. ​ Bu duygu ve düşünceler ile hemşerilerimizin, ülkemizin ve tüm İslam âleminin Miraç Gecesi’ni tebrik ediyor, hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.
İşbilir Grup Yönetim Kurulu Başkanı turizmci ve iş insanı Adnan İşbilir Miraç Kandili dolaysıyla bir mesaj yayımladı.

İş insanı İşbilir mesajında; 

''Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (SAV)’in şahsında insanlığın önüne açılan sınırsız bir manevi yükseliş ufku olan Miraç; merhamet kapılarının ardına kadar açıldığı, günahların bağışlanması için el açıp dua edenlerin dualarının kabulünün umulduğu mübarek bir gecedir. Bizler bir kez daha Miraç Gecesi’ni karşılamanın mutluluğunu ve huzurunu yaşıyoruz.

Aynı zamanda bu gün geçen yıl yaşamış olduğumuz Kahramanmaraş depreminin sene-i devriyesindeyiz. Bu mübarek gecenin de hürmetine yitirdiğimiz tüm canlarımıza bir kez daha yüce Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır; yaralılarımıza acil şifalar temenni ediyorum.'' dedi.


Bu duygu ve düşünceler ile hemşerilerimizin, ülkemizin ve tüm İslam âleminin Miraç Gecesi’ni tebrik ediyor, hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.