MADO

GÜNEŞ KOVA BURCUNDA

Yaşam 22.01.2024 - 11:32, Güncelleme: 23.01.2024 - 12:27
 

GÜNEŞ KOVA BURCUNDA

Merhabalar Sevgili Okurlar,

Bu Hafta sizlere uçuk kaçık ve bir o kadar da zeki bir burç olan Kova’ları anlatacağım. Kova Burcu Toplumsal Değişimlerin en başında yer alan ender burçlardan birisidir. 21 Ocak - 19 Şubat Arasında Doğanlar’ın Güneş Burcu Kova Burcu’dur deriz. İstedikleri her şeyi o keskin zekaları ile ulaşırlar. Her şeyden önce akla önem verirler. Özgürlük onlar için olmazsa olmaz tek şeydir. Bu nedenle pek evlilik insanı değillerdir. Yalnızca akla ve mantığa uygunsa evlenebilirler. Meslek, iş ve işte başarı onlar için son derece önemlidir. Girdiği bütün ortamlara ayak uydurabilen ve kendilerini sevdiren Kova Burçları zamana en iyi ayak uydurabilenler arasındadır. Uyanık ve çevrelerinde neler olup bittiğinden sürekli haberdarlardır. En dalgın zamanlarında bile karşılarındakinin ne demek istediğini anlar hatta ruh halini bile çözebilme yeteneğine sahiptirler. İnsanları severler. Güzel konuşmayı çok iyi bildikleri için bu burcun çoğunluğu iyi bir hatip olurlar. Kova Burcu Kadınları, çok gururludurlar. Temelde yumuşak ve merhametli kadınlardır. Ancak gururu ile oynandığı zamanlarda akla gelmedik şeyleri yapabilirler. Zeki erkeklerden hoşlanırlar. Hayatının her döneminde öğrenmeye devam ederler. İnandıkları her şey için sonuna kadar mücadele ederler. Rutin bir hayat onların asla istemediği bir şeydir. Para onlar için son derece önemlidir. Kova Burcu Erkeği, çok çekici, cazibeli, zeki, hareketli ve çok yönlü olurlar. Bilgi, araştırma, kültür, sanat ve eğitim onlar için son derece önemlidir. Yeniliğe, gelişime açıktırlar. Kolaylıkla etkilenmiş gibi görünseler de içlerine çok az insanı kabul ederler. Çevreleri çok geniştir. Dostluğa, arkadaşlığa çok değer verirler. Akıl ile ispat ettiği her şeyin sonuna kadar arkasında olurlar. Kova Burcu Çocuğu, diğer çocuklardan daha meraklıdırlar. Hayatı ve insanı severler. Bir şeyler öğrenmek ve yapmak için mücadele ederler. Hayal kurmaktan hoşlanırlar. Merakını gidermek için çevresindeki insanlara yüzlerce soru sorarlar.
Merhabalar Sevgili Okurlar,

Bu Hafta sizlere uçuk kaçık ve bir o kadar da zeki bir burç olan Kova’ları anlatacağım. Kova Burcu Toplumsal Değişimlerin en başında yer alan ender burçlardan birisidir. 21 Ocak - 19 Şubat Arasında Doğanlar’ın Güneş Burcu Kova Burcu’dur deriz. İstedikleri her şeyi o keskin zekaları ile ulaşırlar. Her şeyden önce akla önem verirler. Özgürlük onlar için olmazsa olmaz tek şeydir. Bu nedenle pek evlilik insanı değillerdir. Yalnızca akla ve mantığa uygunsa evlenebilirler. Meslek, iş ve işte başarı onlar için son derece önemlidir. Girdiği bütün ortamlara ayak uydurabilen ve kendilerini sevdiren Kova Burçları zamana en iyi ayak uydurabilenler arasındadır. Uyanık ve çevrelerinde neler olup bittiğinden sürekli haberdarlardır. En dalgın zamanlarında bile karşılarındakinin ne demek istediğini anlar hatta ruh halini bile çözebilme yeteneğine sahiptirler. İnsanları severler. Güzel konuşmayı çok iyi bildikleri için bu burcun çoğunluğu iyi bir hatip olurlar.

Kova Burcu Kadınları, çok gururludurlar. Temelde yumuşak ve merhametli kadınlardır. Ancak gururu ile oynandığı zamanlarda akla gelmedik şeyleri yapabilirler. Zeki erkeklerden hoşlanırlar. Hayatının her döneminde öğrenmeye devam ederler. İnandıkları her şey için sonuna kadar mücadele ederler. Rutin bir hayat onların asla istemediği bir şeydir. Para onlar için son derece önemlidir.

Kova Burcu Erkeği, çok çekici, cazibeli, zeki, hareketli ve çok yönlü olurlar. Bilgi, araştırma, kültür, sanat ve eğitim onlar için son derece önemlidir. Yeniliğe, gelişime açıktırlar. Kolaylıkla etkilenmiş gibi görünseler de içlerine çok az insanı kabul ederler. Çevreleri çok geniştir. Dostluğa, arkadaşlığa çok değer verirler. Akıl ile ispat ettiği her şeyin sonuna kadar arkasında olurlar.

Kova Burcu Çocuğu, diğer çocuklardan daha meraklıdırlar. Hayatı ve insanı severler. Bir şeyler öğrenmek ve yapmak için mücadele ederler. Hayal kurmaktan hoşlanırlar. Merakını gidermek için çevresindeki insanlara yüzlerce soru sorarlar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.