MADO

MUHTAR ADAYI KADINLAR MATİNESİ DÜZENLEDİ

Nevşehir 22.01.2024 - 09:17, Güncelleme: 23.01.2024 - 12:28
 

MUHTAR ADAYI KADINLAR MATİNESİ DÜZENLEDİ

2000 Evler Muhtar Adayı Aynur Akyüz Nevşehir de bir ilke imza atarak 200 den fazla kadın ve çocuğun da aralarında bulunduğu kadınlar matinesi organize etti.

Geçtiğimiz hafta sonu düzenlenen organizasyon Leka Düğün Salonunda Dj Derya Organizasyon ve Ekibi Eşliğinde Eğlence, motivasyon, moral akşamı şeklinde gerçekleşti. Bu etkinlik içerisinde 30 Kadına Çekiliş ile Hediye Verildi. Yalnızca kadınlara özel olarak yapılan bu etkinlik memnuniyetle karşılandı. Evli ve iki çocuk sahibi olan 2000 Evler Muhtar Adayı Akyüz 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel yine böyle bir etkinlik organizasyonu yapmak istediğini dile getirdi. Akyüz yapacağı çalışmalar arasında ziyaretler, çocuklar için karne hediyesi eğlencesi ve daha büyük hizmetler için programlar olduğunu belirtti. Muhtar olduğunda ise etkinliklerinin de daha büyük çapta olacağını dile getirdi.    
2000 Evler Muhtar Adayı Aynur Akyüz Nevşehir de bir ilke imza atarak 200 den fazla kadın ve çocuğun da aralarında bulunduğu kadınlar matinesi organize etti.

Geçtiğimiz hafta sonu düzenlenen organizasyon Leka Düğün Salonunda Dj Derya Organizasyon ve Ekibi Eşliğinde Eğlence, motivasyon, moral akşamı şeklinde gerçekleşti.
Bu etkinlik içerisinde 30 Kadına Çekiliş ile Hediye Verildi. Yalnızca kadınlara özel olarak yapılan bu etkinlik memnuniyetle karşılandı.
Evli ve iki çocuk sahibi olan 2000 Evler Muhtar Adayı Akyüz 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel yine böyle bir etkinlik organizasyonu yapmak istediğini dile getirdi.
Akyüz yapacağı çalışmalar arasında ziyaretler, çocuklar için karne hediyesi eğlencesi ve daha büyük hizmetler için programlar olduğunu belirtti.
Muhtar olduğunda ise etkinliklerinin de daha büyük çapta olacağını dile getirdi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.