MADO

İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ ARAÇ FİLOSUNU GÜÇLENDİRDİ

Nevşehir 02.01.2024 - 14:27, Güncelleme: 02.01.2024 - 14:27
 

İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ ARAÇ FİLOSUNU GÜÇLENDİRDİ

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü, bağış ve yardımlarla elde ettiği 8 yeni aracı hizmete alarak emniyet hizmetlerindeki etkinliğini artırdı.

  İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada; “Güvenli Şehir Nevşehir” markasına desteklerini esirgemeyen Nevşehirli hemşehrilerimiz tarafından “Nevşehir Emniyet Teşkilatına Yardım Derneğine” yapılan bağış ve yardımlarla satın alınarak ilimizin huzur ve güvenliğinin tesisinin devamı için İl Emniyet Müdürlüğümüz hizmetlerinde kullanılmak üzere tahsis edilen ve tescil işlemleri tamamlanan 8 adet araç ekiplerimize teslim edilmiştir.  Bu desteklerin katlanarak artacağına olan inancımızla, araçların teşkilatımıza kazandırılmasında emeği geçen tüm Nevşehirli hemşehrilerimize teşekkür ederiz.'' ifadelerine yer verildi.
Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü, bağış ve yardımlarla elde ettiği 8 yeni aracı hizmete alarak emniyet hizmetlerindeki etkinliğini artırdı.

 

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada; “Güvenli Şehir nevşehir haberleri">Nevşehir” markasına desteklerini esirgemeyen Nevşehirli hemşehrilerimiz tarafından “ Nevşehir Emniyet Teşkilatına Yardım Derneğine” yapılan bağış ve yardımlarla satın alınarak ilimizin huzur ve güvenliğinin tesisinin devamı için İl Emniyet Müdürlüğümüz hizmetlerinde kullanılmak üzere tahsis edilen ve tescil işlemleri tamamlanan 8 adet araç ekiplerimize teslim edilmiştir.  Bu desteklerin katlanarak artacağına olan inancımızla, araçların teşkilatımıza kazandırılmasında emeği geçen tüm Nevşehirli hemşehrilerimize teşekkür ederiz.'' ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.