MADO

Başkan Savran, Sanayi Esnafını Ziyaret Etti

Nevşehir 23.09.2023 - 09:58, Güncelleme: 23.09.2023 - 10:00
 

Başkan Savran, Sanayi Esnafını Ziyaret Etti

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Yeni Sanayi Sitesi, Lale Sanayi Sitesi ve Organize Sanayi Bölgesi’nde sanayici esnaflar ve iş insanlarıyla buluştu.

Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, her hafta toplumun farklı kesimleriyle bir araya gelmek için esnaf, sivil toplum örgütleri ve mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Savran, bu kapsamda son olarak Yeni Sanayi Sitesi, Lale Sanayi Sitesi ve Organize Sanayi Bölgesi’nde işyeri ziyaretlerinde bulundu. Esnaf ve iş insanları ile sohbet ederek talep ve önerilerini dinleyen Savran, Nevşehir Belediyesi’nin hayata geçireceği yeni projeler hakkında istişarelerde bulundu. Savran, “Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana vatandaşlarımızın verdiği destekle şehrimizde pek çok hizmet gerçekleştirdik. İnsanlarımızın daha mutlu, huzurlu ve konforlu bir yaşam sürmesi için el birliği ile şehrimizi güzelliklerle donatmak istiyoruz. Belediyecilik hizmetlerimizin yanında gönüllere de dokunuyoruz. İnşallah taş üstüne taş koymaya, ilk günkü heyecan ve azimle şehrimiz için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.
Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Yeni Sanayi Sitesi, Lale Sanayi Sitesi ve Organize Sanayi Bölgesi’nde sanayici esnaflar ve iş insanlarıyla buluştu.

Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, her hafta toplumun farklı kesimleriyle bir araya gelmek için esnaf, sivil toplum örgütleri ve mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Savran, bu kapsamda son olarak Yeni Sanayi Sitesi, Lale Sanayi Sitesi ve Organize Sanayi Bölgesi’nde işyeri ziyaretlerinde bulundu. Esnaf ve iş insanları ile sohbet ederek talep ve önerilerini dinleyen Savran, Nevşehir Belediyesi’nin hayata geçireceği yeni projeler hakkında istişarelerde bulundu.

Savran, “Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana vatandaşlarımızın verdiği destekle şehrimizde pek çok hizmet gerçekleştirdik. İnsanlarımızın daha mutlu, huzurlu ve konforlu bir yaşam sürmesi için el birliği ile şehrimizi güzelliklerle donatmak istiyoruz. Belediyecilik hizmetlerimizin yanında gönüllere de dokunuyoruz. İnşallah taş üstüne taş koymaya, ilk günkü heyecan ve azimle şehrimiz için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.