MADO

Mahalle Sakinlerinden Başkan Savran’a Teşekkür

Nevşehir 23.09.2023 - 09:52, Güncelleme: 23.09.2023 - 09:52
 

Mahalle Sakinlerinden Başkan Savran’a Teşekkür

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Güzelyurt Mahallesi’nde yeni yapılan parkta incelemelerde bulundu.

Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Nevşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince Güzelyurt Mahallesi Bahdır Sokak’ta yapılan parkı gezdi. Daha önce atıl vaziyetteki yaklaşık 5 bin metre kare büyüklüğündeki alana 3 ay gibi kısa bir sürede yapılan parkta oturan mahalle sakinleri ile sohbet eden Savran, çocuklarla da bir süre vakit geçirerek çeşitli hediyeler dağıttı. Mahalle sakinleri parkın yapımından duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan Savran’a teşekkür etti. Nevşehir Belediyesi olarak Nevşehir’de yeşil alan miktarının arttırılması için yoğun bir çaba sarf ettikleri belirten Başkan Savran, bu kapsamda 31 ayda 34 yeni park yaparak bir rekora imza attıklarını söyledi. Mahallelerdeki 56 parkı da yenilediklerini ifade eden Savran, aynı zamanda 35 semt sahasını da Nevşehir’e kazandırdıklarını vurguladı.
Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Güzelyurt Mahallesi’nde yeni yapılan parkta incelemelerde bulundu.

Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Nevşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince Güzelyurt Mahallesi Bahdır Sokak’ta yapılan parkı gezdi. Daha önce atıl vaziyetteki yaklaşık 5 bin metre kare büyüklüğündeki alana 3 ay gibi kısa bir sürede yapılan parkta oturan mahalle sakinleri ile sohbet eden Savran, çocuklarla da bir süre vakit geçirerek çeşitli hediyeler dağıttı.

Mahalle sakinleri parkın yapımından duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan Savran’a teşekkür etti.

Nevşehir Belediyesi olarak Nevşehir’de yeşil alan miktarının arttırılması için yoğun bir çaba sarf ettikleri belirten Başkan Savran, bu kapsamda 31 ayda 34 yeni park yaparak bir rekora imza attıklarını söyledi. Mahallelerdeki 56 parkı da yenilediklerini ifade eden Savran, aynı zamanda 35 semt sahasını da Nevşehir’e kazandırdıklarını vurguladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.