MADO

Cem Adrian'dan Muhteşem Konser

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.06.2023 - 11:00, Güncelleme: 12.06.2023 - 11:18
 

Cem Adrian'dan Muhteşem Konser

Kapadokya’da 4 günde 16 sanatçı sahne aldı

Milyon Yapım organizasyonuyla Karakuş Eğlence Merkezi’nde gerçekleştirilen Milyonfest Kapadokya’nın son günü Skapova konseriyle başladı. Skapova’nın ardından alternatif rock grubu Yaşlı Amca sahneye çıktı. Daha sonra seyirciyle buluşan Sena Şener, ’Sevmemeliyiz’, ’Teni Tenime’, ’Porselen Kalbim’, ’Ölsem’ gibi sevilen şarkılarını seslendirdi. Milyonfest Kapadokya’nın kapanışını ise Cem Adrian yaptı. Cem Adrian, ’Kül’, ’Derinlerde’, ’Keskin’, ’Ben Seni Çok Sevdim’ gibi hit parçalarının yanı sıra eşsiz vokaliyle Kapadokya’da unutulmaz anlar yaşattı. Milyonfest Kapadokya’da 4 günde Athena, Selda Bağcan, Pinhani, Seksendört, Fatma Turgut, Umut Kuzey’in de aralarında olduğu 16 sanatçı sahne aldı.
Kapadokya’da 4 günde 16 sanatçı sahne aldı

Milyon Yapım organizasyonuyla Karakuş Eğlence Merkezi’nde gerçekleştirilen milyonfest haberleri">Milyonfest kapadokya haberleri">Kapadokya’nın son günü Skapova konseriyle başladı. Skapova’nın ardından alternatif rock grubu Yaşlı Amca sahneye çıktı. Daha sonra seyirciyle buluşan Sena Şener, ’Sevmemeliyiz’, ’Teni Tenime’, ’Porselen Kalbim’, ’Ölsem’ gibi sevilen şarkılarını seslendirdi. Milyonfest Kapadokya’nın kapanışını ise Cem Adrian yaptı. Cem Adrian, ’Kül’, ’Derinlerde’, ’Keskin’, ’Ben Seni Çok Sevdim’ gibi hit parçalarının yanı sıra eşsiz vokaliyle Kapadokya’da unutulmaz anlar yaşattı.

Milyonfest Kapadokya’da 4 günde Athena, Selda Bağcan, Pinhani, Seksendört, Fatma Turgut, Umut Kuzey’in de aralarında olduğu 16 sanatçı sahne aldı.

Nevşehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.