MADO

Vekil Çalışkan İş Başında

Siyaset 12.06.2023 - 10:34, Güncelleme: 12.06.2023 - 10:34
 

Vekil Çalışkan İş Başında

AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan Kozaklı ilçemizin Karasenir,Karahasanlı,Belekli,Kalecik ve Aylı köylerine teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan'a; AK Parti Kozaklı İlçe Başkanı Orhan Uçar, Kozaklı Belediye Başkanı Akif Kabukcuoğlu, İl Özel İdare Genel Sekreteri Kamil Duru ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri eşlik etti. Nevşehir'in çalışkan Milletvekili Emre Çalışkan vatandaşlarla kucaklaştı ve seçimdeki desteklerinden dolayı teşekkür etti. Milletvekili Çalışkan'ı ilgiyle kucaklayan vatandaşlar ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler. AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan ile Karasenirli Teyzenin Muhabbeti Ziyarete Damga Vurdu Milletvekili Çalışkan sosyal medya hesabından paylaştığı videoda duygularını böyle dile getirdi: "Ne diyor teyzem bakın; '-Gelmez gelmez dediler. -Söz verdiysek tutacağız, olur mu öyle şey...' Gidilmeyen köy, senin köyün değil... Gideceğiz, gidilmemiş köy kalmayana dek. Milletin vekili olmak için nasıl çalıştıysak,asıl ve asil olan milleti hiçbir zaman unutmayacağız." AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, Kozaklı ilçemizin köylerinin ziyareti sonrasında Avanos Çalış beldesindeki yoğun yağışlardan dolayı gerçekleştirilen şükür kurbanı ve şükür yemeği programına katıldı.  
AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan Kozaklı ilçemizin Karasenir,Karahasanlı,Belekli,Kalecik ve Aylı köylerine teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ziyarette nevşehir haberleri">Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan'a; AK Parti Kozaklı İlçe Başkanı Orhan Uçar, Kozaklı Belediye Başkanı Akif Kabukcuoğlu, İl Özel İdare Genel Sekreteri Kamil Duru ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri eşlik etti.
Nevşehir'in çalışkan Milletvekili Emre Çalışkan vatandaşlarla kucaklaştı ve seçimdeki desteklerinden dolayı teşekkür etti.
Milletvekili Çalışkan'ı ilgiyle kucaklayan vatandaşlar ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan ile Karasenirli Teyzenin Muhabbeti Ziyarete Damga Vurdu

Milletvekili Çalışkan sosyal medya hesabından paylaştığı videoda duygularını böyle dile getirdi:
"Ne diyor teyzem bakın;

'-Gelmez gelmez dediler.

-Söz verdiysek tutacağız, olur mu öyle şey...'

Gidilmeyen köy, senin köyün değil...

Gideceğiz, gidilmemiş köy kalmayana dek.

Milletin vekili olmak için nasıl çalıştıysak,asıl ve asil olan milleti hiçbir zaman unutmayacağız."

AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, Kozaklı ilçemizin köylerinin ziyareti sonrasında Avanos Çalış beldesindeki yoğun yağışlardan dolayı gerçekleştirilen şükür kurbanı ve şükür yemeği programına katıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.