MADO
ZÜHRE ALTAN
Köşe Yazarı
ZÜHRE ALTAN
 

YENİ YIL & OĞLAK BURCU

Her yeni yıl Oğlak Burcu başlangıcıdır. Öncelikle 21 Aralık 21 Ocak doğumlu herkesin doğum gününü kutlarım. Tıpkı yeni yıl gibi Oğlaklar da yeni başlangıçların insanlarıdır. Doğa da Oğlaklar nasıl Dağların en tepesindeki otlara erişiyorlarsa, Oğlak Burcu insanları da hayatları boyunca zirveleri oynarlar. Bir çalışma ortamında işine en çok sahip çıkan ve şansa değil de çalışmaya inanan en önemli insanlardır. Bu burcun insanları çalışkan olduğu kadar sadık bir eş ve iyi bir ebeveyn olurlar. Daha çok kendi gibi toprak elementi olan Boğa, Başak ve Oğlak ile iyi anlaşırlar. Yine su elementi olan Yengeç, Akrep ve Balık ile de uyumlu bir birliktelik yaşarlar. Ancak kendilerine yapılan hiçbir kötülüğü de unutmazlar. Ketumluğuyla meşhur Oğlak'lar yalnızca güvendikleri insanlara hayatları hakkında paylaşımlarda bulunurlar. Toprak elementine mensup olan öncü burçlardan biridirler. Tıpkı toprak kadar hissiz görünüşünün ardında içsel olarak derindirler. Ancak bunu belli etmez, mantıkları ile hareket ederler. Burçlar kuşağının en sabırlı burcu diyebiliriz. Mücadele onların hayat felsefesidir. Geleneksel ve inatçı bir yapısı vardır. Oğlak Erkeği, bu burcun erkeğinin en belirgin özelliği iş kolik olması ve aşırı kıskanç olmasıdır. Para onlar için her şeydir. Ticaret kafası vardır. Hayatta ne istediklerini bilen ve bu uğurda her türlü riskleri göze alabilen nadir insanlardır. Menfaatlerini çok iyi kollarlar. Sade ve kültürlü kadınlardan hoşlanırlar. Bağlandıkları kişileri kolay kolay bırakmazlar. İyi bir baba olurlar. Oğlak Kadını, bu burcun kadınları kendinden emin, zeki ve sempatiktirler. Zerafet ve nezaketleri ile dikkatleri üstlerine çekerler. Cahillik ve saygısızlıktan hiç hoşlanmazlar. Dostlukları sağlamdır. Eş seçiminde kendinden üstün biri ile evlenmek isterler. Bağlandıkları insanı kolay kolay bırakmazlar. Kendi işinde ve evinde tertipli, disiplinli ve planlıdırlar. İyi bir iş kadını ve anne olurlar. Oğlak çocuğu, genellikle içine kapanık, çekingen ve inatçı olurlar. Derslerinde çok başarılı olurlar. Ailesine bağlıdırlar. Hediyeleri severler.
Ekleme Tarihi: 29 Aralık 2023 - Cuma
ZÜHRE ALTAN

YENİ YIL & OĞLAK BURCU

Her yeni yıl Oğlak Burcu başlangıcıdır. Öncelikle 21 Aralık 21 Ocak doğumlu herkesin doğum gününü kutlarım.
Tıpkı yeni yıl gibi Oğlaklar da yeni başlangıçların insanlarıdır. Doğa da Oğlaklar nasıl Dağların en tepesindeki otlara erişiyorlarsa, Oğlak Burcu insanları da hayatları boyunca zirveleri oynarlar. Bir çalışma ortamında işine en çok sahip çıkan ve şansa değil de çalışmaya inanan en önemli insanlardır. Bu burcun insanları çalışkan olduğu kadar sadık bir eş ve iyi bir ebeveyn olurlar. Daha çok kendi gibi toprak elementi olan Boğa, Başak ve Oğlak ile iyi anlaşırlar. Yine su elementi olan Yengeç, Akrep ve Balık ile de uyumlu bir birliktelik yaşarlar. Ancak kendilerine yapılan hiçbir kötülüğü de unutmazlar. Ketumluğuyla meşhur Oğlak'lar yalnızca güvendikleri insanlara hayatları hakkında paylaşımlarda bulunurlar. Toprak elementine mensup olan öncü burçlardan biridirler. Tıpkı toprak kadar hissiz görünüşünün ardında içsel olarak derindirler. Ancak bunu belli etmez, mantıkları ile hareket ederler. Burçlar kuşağının en sabırlı burcu diyebiliriz. Mücadele onların hayat felsefesidir. Geleneksel ve inatçı bir yapısı vardır.
Oğlak Erkeği, bu burcun erkeğinin en belirgin özelliği iş kolik olması ve aşırı kıskanç olmasıdır. Para onlar için her şeydir. Ticaret kafası vardır. Hayatta ne istediklerini bilen ve bu uğurda her türlü riskleri göze alabilen nadir insanlardır. Menfaatlerini çok iyi kollarlar. Sade ve kültürlü kadınlardan hoşlanırlar. Bağlandıkları kişileri kolay kolay bırakmazlar. İyi bir baba olurlar.
Oğlak Kadını, bu burcun kadınları kendinden emin, zeki ve sempatiktirler. Zerafet ve nezaketleri ile dikkatleri üstlerine çekerler. Cahillik ve saygısızlıktan hiç hoşlanmazlar. Dostlukları sağlamdır. Eş seçiminde kendinden üstün biri ile evlenmek isterler. Bağlandıkları insanı kolay kolay bırakmazlar. Kendi işinde ve evinde tertipli, disiplinli ve planlıdırlar. İyi bir iş kadını ve anne olurlar.
Oğlak çocuğu, genellikle içine kapanık, çekingen ve inatçı olurlar. Derslerinde çok başarılı olurlar. Ailesine bağlıdırlar. Hediyeleri severler.

Yazıya ifade bırak !
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.