MADO
ZÜHRE ALTAN
Köşe Yazarı
ZÜHRE ALTAN
 

Güneş Aslan Burcunda

 Bu burcun insanları tıpkı ateş elementi gibi Kendini gösterir. Özellikle yükselen burcu Aslan olanlar, tıpkı Güneş gibi girdiği bütün ortamlarda ışık saçar ve fark edilirler. Çok cömerttirler. Özellikle sevdiklerine karşı israfa varacak derecede vericidirler. Sevmediklerine karşı da cimri olabilirler. Dostları tarafından paylaşılamayan insanlardır. Aşık olduklarında gözleri başka hiçbir kimseyi görmez. Çoğunluğu doğuştan yönetici ve liderdirler. Hayır işlerine yatkın, teba duygusuna sahiptirler. Çocuklara düşkün, tiyatro veya sanat yeteneği gelişmiş bireylerdir. Hayatta ne istediklerini bilirler. Kalp, kan dolaşımı hastalıkları sizde diğer insanlara nazaran daha fazla görülür. Aslan Burcu Kadını, Dürüst, iyi niyetli, yalandan nefret eden bir yapısı olduğu gibi kendini de beğenir. Giyimiyle, görünüşüyle, saçlarının aslan yelesi gibi oluşuyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarır. Hemen herkes ile dostluk kurar. Dostlarına sadıktır. Sır tutmasını bilir. Onunla arkdaşlık etmekten herkes zevk duyar. Çünkü eğlenceli, şakacı ve güler yüzlüdür. Eş seçerken kendinden maddi ve manevi üstün birini arar. Çocuklarına düşkün ve sadık bir eş olurlar. Aslan Burcu Erkeği, Sıcak kalpli, canlı ve neşeli olduğu kadar biraz da gururludur. Övülmekten ve yaptığı işlerin değerinin bilinmesinden hoşlanır. Yalnızlığı sevmezler. Gezip eğlenmeye düşkündürler. Özellikle eşleriyle ve sevdikleriyle olmaktan mutluluk duyarlar. Kendileri özgürlüklerine düşkün olduğu halde eşlerinin evde kalıp çocuklara bakmasını tercih ederler. Daima başı çeken ve yanındakilerin de kendisine ayak uydurmasını bekleyen insanlardır. Aslan Burcu Çocuğu, Cesur, kıpır kıpır, konuşkan, zeki ve yönetmekten hoşlanan bir yapısı vardır. Açık havada oynayı, spor yapmayı, gezmeyi, eğlenmeyi çok severler. Hiç yerlerinde durmadıkları için sık sık düşüp kalkarlar. Elleri, kolları, bacakları yara bere içinde kalırlar. Anne ve babasından onunla arkadaşlık etmesini, hayallerini paylaşırken dinlemesini ve yetenekli olduğu konularda desteklemesini beklemektedirler.
Ekleme Tarihi: 24 Temmuz 2023 - Pazartesi
ZÜHRE ALTAN

Güneş Aslan Burcunda

 Bu burcun insanları tıpkı ateş elementi gibi Kendini gösterir. Özellikle yükselen burcu Aslan olanlar, tıpkı Güneş gibi girdiği bütün ortamlarda ışık saçar ve fark edilirler. Çok cömerttirler. Özellikle sevdiklerine karşı israfa varacak derecede vericidirler. Sevmediklerine karşı da cimri olabilirler. Dostları tarafından paylaşılamayan insanlardır. Aşık olduklarında gözleri başka hiçbir kimseyi görmez. Çoğunluğu doğuştan yönetici ve liderdirler. Hayır işlerine yatkın, teba duygusuna sahiptirler. Çocuklara düşkün, tiyatro veya sanat yeteneği gelişmiş bireylerdir. Hayatta ne istediklerini bilirler. Kalp, kan dolaşımı hastalıkları sizde diğer insanlara nazaran daha fazla görülür.
Aslan Burcu Kadını,
Dürüst, iyi niyetli, yalandan nefret eden bir yapısı olduğu gibi kendini de beğenir. Giyimiyle, görünüşüyle, saçlarının aslan yelesi gibi oluşuyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarır. Hemen herkes ile dostluk kurar. Dostlarına sadıktır. Sır tutmasını bilir. Onunla arkdaşlık etmekten herkes zevk duyar. Çünkü eğlenceli, şakacı ve güler yüzlüdür. Eş seçerken kendinden maddi ve manevi üstün birini arar. Çocuklarına düşkün ve sadık bir eş olurlar.
Aslan Burcu Erkeği,
Sıcak kalpli, canlı ve neşeli olduğu kadar biraz da gururludur. Övülmekten ve yaptığı işlerin değerinin bilinmesinden hoşlanır. Yalnızlığı sevmezler. Gezip eğlenmeye düşkündürler. Özellikle eşleriyle ve sevdikleriyle olmaktan mutluluk duyarlar. Kendileri özgürlüklerine düşkün olduğu halde eşlerinin evde kalıp çocuklara bakmasını tercih ederler. Daima başı çeken ve yanındakilerin de kendisine ayak uydurmasını bekleyen insanlardır.
Aslan Burcu Çocuğu,
Cesur, kıpır kıpır, konuşkan, zeki ve yönetmekten hoşlanan bir yapısı vardır. Açık havada oynayı, spor yapmayı, gezmeyi, eğlenmeyi çok severler. Hiç yerlerinde durmadıkları için sık sık düşüp kalkarlar. Elleri, kolları, bacakları yara bere içinde kalırlar. Anne ve babasından onunla arkadaşlık etmesini, hayallerini paylaşırken dinlemesini ve yetenekli olduğu konularda desteklemesini beklemektedirler.

Yazıya ifade bırak !
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.