ZÜHRE ALTAN
Köşe Yazarı
ZÜHRE ALTAN
 

GÜNEŞ KOÇ BURCUNDA

 Bu Burç'ta doğanlar çoğunlukla aceleci, hızlı hareket eden, merhametli, dışa dönük, cesur, neşeli ve atılgan olurlar. Zekalarına çok güvenirler. Ancak aceleciliklerinden dolayı kaybederler. Dürüsttürler. Çok cömerttirler. Doğruyu söylemek onlar için son derece önemlidir. Bu durum bazen çevrelerindekileri rahatsız eder. Sevdiklerini gözlerinden bile sakınırlar ancak duygularını hiç belli etmezler. Çocukları çok severler.  Koç Burcu Erkeği, her şeyden önce kendi fikir ve düşüncelerinin doğru olduğuna inanırlar. Cesaretli, atılgan, etkileme gücü olan, sevimli ve enerjik bir yapıları vardır. Hastalık sevmezler.  Ancak sevdikleri işleri yaptıkları zaman memnun olurlar. Hoşlarına giden her şey için para harcarlar. Pek çoğu spor yapmaktan hoşlanırlar. Koç Burcu Kadını, cazibeli olurlar. Hırsları sayesinde kolayca yükselirler. Dostluk kavramları biraz farklıdır. Kendinden mevkice aşağıdaki insanlarla arkadaşlık kurarlar. Üstün olan kadınları kıskanırlar. Çok gururludurlar. Kırılırlarsa yeniden iyileşmeleri zordur. Çocukları çok severler.  Koç Burcu Çocuğu, bebekken en çok bağırarak ağlayan çocuklar arasındadır. İlgiyi üstüne çekmeyi severler. Her şeyi kendi başlarına yapma arzuları vardır. Sevgi ve tatlı sözlerle yola gelirler.
Ekleme Tarihi: 04 Mart 2024 - Pazartesi
ZÜHRE ALTAN

GÜNEŞ KOÇ BURCUNDA

 Bu Burç'ta doğanlar çoğunlukla aceleci, hızlı hareket eden, merhametli, dışa dönük, cesur, neşeli ve atılgan olurlar. Zekalarına çok güvenirler. Ancak aceleciliklerinden dolayı kaybederler. Dürüsttürler. Çok cömerttirler. Doğruyu söylemek onlar için son derece önemlidir. Bu durum bazen çevrelerindekileri rahatsız eder. Sevdiklerini gözlerinden bile sakınırlar ancak duygularını hiç belli etmezler. Çocukları çok severler. 
Koç Burcu Erkeği, her şeyden önce kendi fikir ve düşüncelerinin doğru olduğuna inanırlar. Cesaretli, atılgan, etkileme gücü olan, sevimli ve enerjik bir yapıları vardır. Hastalık sevmezler.  Ancak sevdikleri işleri yaptıkları zaman memnun olurlar. Hoşlarına giden her şey için para harcarlar. Pek çoğu spor yapmaktan hoşlanırlar.
Koç Burcu Kadını, cazibeli olurlar. Hırsları sayesinde kolayca yükselirler. Dostluk kavramları biraz farklıdır. Kendinden mevkice aşağıdaki insanlarla arkadaşlık kurarlar. Üstün olan kadınları kıskanırlar. Çok gururludurlar. Kırılırlarsa yeniden iyileşmeleri zordur. Çocukları çok severler. 
Koç Burcu Çocuğu, bebekken en çok bağırarak ağlayan çocuklar arasındadır. İlgiyi üstüne çekmeyi severler. Her şeyi kendi başlarına yapma arzuları vardır. Sevgi ve tatlı sözlerle yola gelirler.

Yazıya ifade bırak !
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.