MADO
ZÜHRE ALTAN
Köşe Yazarı
ZÜHRE ALTAN
 

Güneş İkizler Burcu'nda

Bu haftadan itibaren yeni bir yazı serisine başlamaya karar verdim. Hepinizin daha çok ilgisini çekeceğini düşünüyorum. Çünkü hep merakla okuduğunuz burçlar ve özelliklerine başlıyorum. Bu hafta Güneş İkizler Burcu'nda olduğu için haftanın talihlisi İkizler Burcu. Genel özellikleri, yönetici gezegeni, kadınlarda, erkeklerde ve çocuklarda nasıl bir kişiliğe sahip olurlar. Hepsini bu yazıda okuyacaksınız.  Haydi fazla meraklandırmadan başlayalım. İkizler Burcu'nun yönetici gezegeni Merkür'dür. Hani şu meşhur Retrosu olan Merkür. Merkür, iletişim ve zeka gezegeni olduğu için iletişimde ve iletişimsizlikte zirve olan insanlar çoğunlukla İkizler Burcu insanlarıdır. Bu insanları ya çok konuşkan ya da Seksenler dizisindeki Susmuş kadar suskun görebilirsiniz. Evet bilinenin aksine, ikizler burcu konuşkan kişiliği olduğu kadar suskun kişiliğe de sahiptirler. Aynı zamanda Zeka burcu olan İkizler, parlak zekası sayesinde rahat yaşarlar. Değişiken gruptaki burçlardan olduğu için Değişkenlik onun doğasında vardır. Uzun bir süre onu aynı yerde oturur görmek neredeyse imkansızdır. Bir ikizler bebeğinin hiç bir şey ile uzun süre oynamadığını ve her şeyden hemen sıkıldığını görebilirsiniz. Rengi mavidir. Uğurlu sayısı 9. Gelelim ikizler kadının özelliklerine: İkizler Burcu kadını insanlar ile iyi iletişim kurabilen bir kadın olduğu için her yerde sevilen ve aranılan bir arkadaştır. Her kesimden insan ile arkadaşlık kurar ve nabza göre şerbet vermeyi çok iyi bilir. Yani düğüne gittiğinde oynayıp ardından cenazeye gittiğinde ağlayan ve ikisi arasındaki geçişi en hızlı yapabilme yeteneğine sahiptir. Canlı, enerjik, çekici ve kararsızdır. Çok becerikli olsa da ev hanımlığı ona göre değildir. Özgürlüğe düşkündür. Bu nedenle hem kariyer hem aile hayatını en iyi idare eden burçlardan biridir. Yaşam kalitesine önem verdikleri için Para onlar için önemlidir. Çabuk sıkılan doğası olsa da eşlerine sadık, çocuklarına düşkündürler. İkizler Burcu erkeği, tıpkı kadını gibi konuşkan, espirili, cazibeli, karizmatik ve neşelidir. İkilik doğaları nedeniyle kimi zaman cimri kimi zaman cömert olabilirler. Etrafındakilere nazik ve kibar davranır ve kendilerine de böyle davranılmasını beklerler. Pek kıskanç değillerdir. İkizler Burcu çocuğu, yerlerinde duramayan, hiperaktive yakın çocuklardır. Tehlikeli işler yapmaya kalkışırlar. Hareketlerindeki İkilik burada da belirgin bir şekilde görünür. Bir olaya ağlarken aniden gülebilirler. Onları anlamak güçtür. Okulda sorunlar yaşamaları muhtemeldir. Bir dersi bir gün sevip aynı dersi diğer gün sevmeyebilirler. Çalışmayı sevmedikleri halde zekaları sayesinde başarılı olurlar. Resim, muzik, spor, dans gibi sosyal ve sanatsal aktivitelerde başarılı olurlar.
Ekleme Tarihi: 29 Mayıs 2023 - Pazartesi
ZÜHRE ALTAN

Güneş İkizler Burcu'nda

Bu haftadan itibaren yeni bir yazı serisine başlamaya karar verdim. Hepinizin daha çok ilgisini çekeceğini düşünüyorum. Çünkü hep merakla okuduğunuz burçlar ve özelliklerine başlıyorum. Bu hafta Güneş İkizler Burcu'nda olduğu için haftanın talihlisi İkizler Burcu.
Genel özellikleri, yönetici gezegeni, kadınlarda, erkeklerde ve çocuklarda nasıl bir kişiliğe sahip olurlar. Hepsini bu yazıda okuyacaksınız. 
Haydi fazla meraklandırmadan başlayalım.
İkizler Burcu'nun yönetici gezegeni Merkür'dür. Hani şu meşhur Retrosu olan Merkür. Merkür, iletişim ve zeka gezegeni olduğu için iletişimde ve iletişimsizlikte zirve olan insanlar çoğunlukla İkizler Burcu insanlarıdır. Bu insanları ya çok konuşkan ya da Seksenler dizisindeki Susmuş kadar suskun görebilirsiniz. Evet bilinenin aksine, ikizler burcu konuşkan kişiliği olduğu kadar suskun kişiliğe de sahiptirler. Aynı zamanda Zeka burcu olan İkizler, parlak zekası sayesinde rahat yaşarlar. Değişiken gruptaki burçlardan olduğu için Değişkenlik onun doğasında vardır. Uzun bir süre onu aynı yerde oturur görmek neredeyse imkansızdır. Bir ikizler bebeğinin hiç bir şey ile uzun süre oynamadığını ve her şeyden hemen sıkıldığını görebilirsiniz. Rengi mavidir. Uğurlu sayısı 9. Gelelim ikizler kadının özelliklerine:
İkizler Burcu kadını insanlar ile iyi iletişim kurabilen bir kadın olduğu için her yerde sevilen ve aranılan bir arkadaştır. Her kesimden insan ile arkadaşlık kurar ve nabza göre şerbet vermeyi çok iyi bilir. Yani düğüne gittiğinde oynayıp ardından cenazeye gittiğinde ağlayan ve ikisi arasındaki geçişi en hızlı yapabilme yeteneğine sahiptir. Canlı, enerjik, çekici ve kararsızdır. Çok becerikli olsa da ev hanımlığı ona göre değildir. Özgürlüğe düşkündür. Bu nedenle hem kariyer hem aile hayatını en iyi idare eden burçlardan biridir. Yaşam kalitesine önem verdikleri için Para onlar için önemlidir. Çabuk sıkılan doğası olsa da eşlerine sadık, çocuklarına düşkündürler.
İkizler Burcu erkeği, tıpkı kadını gibi konuşkan, espirili, cazibeli, karizmatik ve neşelidir. İkilik doğaları nedeniyle kimi zaman cimri kimi zaman cömert olabilirler. Etrafındakilere nazik ve kibar davranır ve kendilerine de böyle davranılmasını beklerler. Pek kıskanç değillerdir.
İkizler Burcu çocuğu, yerlerinde duramayan, hiperaktive yakın çocuklardır. Tehlikeli işler yapmaya kalkışırlar. Hareketlerindeki İkilik burada da belirgin bir şekilde görünür. Bir olaya ağlarken aniden gülebilirler. Onları anlamak güçtür. Okulda sorunlar yaşamaları muhtemeldir. Bir dersi bir gün sevip aynı dersi diğer gün sevmeyebilirler. Çalışmayı sevmedikleri halde zekaları sayesinde başarılı olurlar. Resim, muzik, spor, dans gibi sosyal ve sanatsal aktivitelerde başarılı olurlar.
Yazıya ifade bırak !
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.