MADO
ZÜHRE ALTAN
Köşe Yazarı
ZÜHRE ALTAN
 

ASTROLOJİ VE RAMAZAN

Ramazan aylarında hep gökyüzünde gezegenlerin olumlu açıları bir araya gelir çoğu zaman. Bu bir tevafuk mudur? Evet. Allah'ın dilediği bir olaydır. Ancak Yeryüzündeki insanların hava durumu kadar henüz hissemediği bir olaydır. Çünkü açlık insanın fiziksel dengesini şaşırttığı ancak ruhsal dengesini oturtmaya çalıştığı bir alandır. Ve ne yazık ki bedenimizle, fiziksel görünümümüzle ilgilendiğimiz kadar ruh dünyamızda neler olup bittiğiyle ilgilenmediğimiz içindir aslında bu şaşkınlık hallerimiz. Biraz daha iç dünyamızla, ruh sağlığımızla ilgilensek aslında; hastanelerde, ilaç kuyruklarında bu kadar zaman kaybetmezdik. Çünkü  Danaldsan tarafından 1959 yılında yapılan ilk araştırmaya göre ruhen huzurlu olanların kanser hastalığından iyileşme oranının ruhen çökmüş olanlara kıyasla %90 dan daha fazla olduğunu ispatlayan pek çok doktorla çalışmaları var. Ayrıca Prof. Dr. Zekeriya Altaç'ın bir makalesinde olumlu düşüncenin vücudu ve kasları gevşetip kan akışının vücutta daha kolay gezinmesini sağlayarak bu şekilde kanın vücutta  rahatça dolaştığından kaynaklı çok daha sağlıklı olunabileceğinden bahsetmiştir. İşte her Ramazan da gökyüzündeki gezegenlerin dizilişleri bize diyor ki, bak ey insan, sen aslında kendi kendini iyileştirebilme potansiyeline sahipsin. Bu oruç ile ruhunu keşfet ve rahatın, huzurun, kendi kendine iyileşmenin ve mutluluğun tadına var.
Ekleme Tarihi: 03 Nisan 2023 - Pazartesi
ZÜHRE ALTAN

ASTROLOJİ VE RAMAZAN

Ramazan aylarında hep gökyüzünde gezegenlerin olumlu açıları bir araya gelir çoğu zaman.

Bu bir tevafuk mudur?

Evet. Allah'ın dilediği bir olaydır. Ancak Yeryüzündeki insanların hava durumu kadar henüz hissemediği bir olaydır.

Çünkü açlık insanın fiziksel dengesini şaşırttığı ancak ruhsal dengesini oturtmaya çalıştığı bir alandır. Ve ne yazık ki bedenimizle, fiziksel görünümümüzle ilgilendiğimiz kadar ruh dünyamızda neler olup bittiğiyle ilgilenmediğimiz içindir aslında bu şaşkınlık hallerimiz.

Biraz daha iç dünyamızla, ruh sağlığımızla ilgilensek aslında; hastanelerde, ilaç kuyruklarında bu kadar zaman kaybetmezdik.

Çünkü  Danaldsan tarafından 1959 yılında yapılan ilk araştırmaya göre ruhen huzurlu olanların kanser hastalığından iyileşme oranının ruhen çökmüş olanlara kıyasla %90 dan daha fazla olduğunu ispatlayan pek çok doktorla çalışmaları var.

Ayrıca Prof. Dr. Zekeriya Altaç'ın bir makalesinde olumlu düşüncenin vücudu ve kasları gevşetip kan akışının vücutta daha kolay gezinmesini sağlayarak bu şekilde kanın vücutta  rahatça dolaştığından kaynaklı çok daha sağlıklı olunabileceğinden bahsetmiştir. İşte her Ramazan da gökyüzündeki gezegenlerin dizilişleri bize diyor ki, bak ey insan, sen aslında kendi kendini iyileştirebilme potansiyeline sahipsin.

Bu oruç ile ruhunu keşfet ve rahatın, huzurun, kendi kendine iyileşmenin ve mutluluğun tadına var.

Yazıya ifade bırak !
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.