MADO
ZÜHRE ALTAN
Köşe Yazarı
ZÜHRE ALTAN
 

ASTROLOJİ VE EVLER

"Astroloji ve evin ne alakası var?" Der gibi sesinizi duyar gibiyim. Oysa Astroloji ilminin temel konusudur Evler. Evler denilince aklımıza evin içindeki aileler geliyor ya. Hani anne, baba ve çocuktan oluşan. Veyahut dede, babaanne, anne, baba, çocuklardan oluşan... Bunların bazılarına çekirdek aile dediğimiz, bazılarına da geniş aile dediğimiz gibi. İşte aynen Astroloji'de de  bazı evler geniş aile gibi kalabalıkken bazı evler de tek kişilik bir aile gibidir. Ev dediğimiz şey astrolojide KONU olarak kişinin natal haritasında  daire şeklinde çıkan, 12 eş dilime ayrılmış kısımlardaki her bir parçadır. Bu kısımların içerisinde 1,2,3,4,... Gibi 12'ye kadar sayılar vardır. İşte bu sayıların bulunduğu pasta dilimidir evler. Bu evlerin her biri bir çarşı gibi konular içerir. Çarşıda nasıl sarraf da vardır, kasap da; manav da vardır, telefoncu da. Aynen öyle bu evlerdeki konular da çeşit çeşit ama bir o kadar da gereklidir AVM' ler gibi.  Astrolojiye ilgisi ve merakı olan sizlere kısaca bu evlerdeki konulardan genel olarak bahsedeyim. 1. Ev denilince : Kendimizi nasıl Gördüğümüzü bize gösterir. 2. Ev denilince: Para ile ilgili durumumuzu gösterir. 3. Ev denilince: Kardeşilerimiz ile ilgili durumları gösterir bize. 4. Ev denilince: Ailemiz ile ilgili konular ön plandadır. 5. Ev denilince: Sanatsal becerilerimiz ve Aşk Hayatımızı anlatır. 6. Ev denilince: Sağlık Hayatımızı anlatır. 7. Ev denilince: Evlilik Hayatımızı anlatır. 8. Ev denilince: davalar, miras gibi konular anlatılır. 9. Ev denilince : Yurtdışı konuları anlatılır. 10. Ev denilince: Kariyerimiz ile ilgili konular anlatılır. 11. Ev denilince: Arkadaşlıklarımız ile ilgili durum lar anlatılır. 12. Ev denilince: Ruhsal Dünyamız ile ilgili bilgiler verir bize. Biz Astrologların yaptığı, bu evlerdeki gezegenlerin konumlarını, burçların yerlerini ve açıların birbirleriyle ilişkisini keşfedip bulduğumuz bu ilmi öngörümüzle birlikte danışana anlayacağı bir dille anlatmaktır. Bu nedenle eğer ki Astrolojiye küçücük bile bir ilginiz varsa danışmanlık almanızı öneririm. Pişman olmayacaksınız.
Ekleme Tarihi: 22 Mayıs 2023 - Pazartesi
ZÜHRE ALTAN

ASTROLOJİ VE EVLER

"Astroloji ve evin ne alakası var?" Der gibi sesinizi duyar gibiyim. Oysa Astroloji ilminin temel konusudur Evler. Evler denilince aklımıza evin içindeki aileler geliyor ya. Hani anne, baba ve çocuktan oluşan. Veyahut dede, babaanne, anne, baba, çocuklardan oluşan... Bunların bazılarına çekirdek aile dediğimiz, bazılarına da geniş aile dediğimiz gibi. İşte aynen Astroloji'de de  bazı evler geniş aile gibi kalabalıkken bazı evler de tek kişilik bir aile gibidir. Ev dediğimiz şey astrolojide KONU olarak kişinin natal haritasında  daire şeklinde çıkan, 12 eş dilime ayrılmış kısımlardaki her bir parçadır. Bu kısımların içerisinde 1,2,3,4,... Gibi 12'ye kadar sayılar vardır. İşte bu sayıların bulunduğu pasta dilimidir evler. Bu evlerin her biri bir çarşı gibi konular içerir. Çarşıda nasıl sarraf da vardır, kasap da; manav da vardır, telefoncu da. Aynen öyle bu evlerdeki konular da çeşit çeşit ama bir o kadar da gereklidir AVM' ler gibi. 
Astrolojiye ilgisi ve merakı olan sizlere kısaca bu evlerdeki konulardan genel olarak bahsedeyim.
1. Ev denilince : Kendimizi nasıl Gördüğümüzü bize gösterir.
2. Ev denilince: Para ile ilgili durumumuzu gösterir.
3. Ev denilince: Kardeşilerimiz ile ilgili durumları gösterir bize.
4. Ev denilince: Ailemiz ile ilgili konular ön plandadır.
5. Ev denilince: Sanatsal becerilerimiz ve Aşk Hayatımızı anlatır.
6. Ev denilince: Sağlık Hayatımızı anlatır.
7. Ev denilince: Evlilik Hayatımızı anlatır.
8. Ev denilince: davalar, miras gibi konular anlatılır.
9. Ev denilince : Yurtdışı konuları anlatılır.
10. Ev denilince: Kariyerimiz ile ilgili konular anlatılır.
11. Ev denilince: Arkadaşlıklarımız ile ilgili durum lar anlatılır.
12. Ev denilince: Ruhsal Dünyamız ile ilgili bilgiler verir bize.
Biz Astrologların yaptığı, bu evlerdeki gezegenlerin konumlarını, burçların yerlerini ve açıların birbirleriyle ilişkisini keşfedip bulduğumuz bu ilmi öngörümüzle birlikte danışana anlayacağı bir dille anlatmaktır.
Bu nedenle eğer ki Astrolojiye küçücük bile bir ilginiz varsa danışmanlık almanızı öneririm. Pişman olmayacaksınız.
Yazıya ifade bırak !
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.