MADO

Kardelen Koleji Anaokulunda Mezuniyet Coşkusu

Eğitim 03.06.2023 - 23:22, Güncelleme: 03.06.2023 - 23:22
 

Kardelen Koleji Anaokulunda Mezuniyet Coşkusu

Kardelen Eğitim Kurumları Anaokulu öğrencilerimiz 3 Haziran ‘da okulumuz konferans salonunda düzenlenen törenle kep giydiler

 Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Okul Müdürü Burhan KAYNAR, öğrencilerimize ve velilerimize seslendiği konuşmasında Kardelen Koleji’nde öğrenim görmenin ayrıcalığını hayat boyu hissedeceklerini belirterek “Hayatta yeni nitelikler ve beceriler kazanmanın tek yolu vardır asla vazgeçmemek. Coşkunuzu asla yitirmeyin. Başarılarınızla her zaman gurur duyduk ve bundan sonra da gurur kaynağımız olmaya devam edeceksiniz. Bugün okul öncesi eğitimini tamamlamış olan siz sevgili öğrencilerimize veda etmenin hüznünü hissederken eğitiminize devam edeceğiniz bir üst basamak olan ilkokulumuza uğurluyor olmanın da gurur ve sevincini yaşıyoruz. Sizlere güveniyor ve sizleri çok seviyoruz. Ülkemizin geleceğinde söz sahibi olacak ve Türkiye Cumhuriyeti’ne sahip çıkarak kuruluş ilkelerini yaşatacaksınız. Yolunuz açık olsun.” İfadelerini kullandı. Tören mezuniyet pastasının kesimi ve ikramının ardından sona erdi.
Kardelen Eğitim Kurumları Anaokulu öğrencilerimiz 3 Haziran ‘da okulumuz konferans salonunda düzenlenen törenle kep giydiler

 Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Okul Müdürü Burhan KAYNAR, öğrencilerimize ve velilerimize seslendiği konuşmasında Kardelen Koleji’nde öğrenim görmenin ayrıcalığını hayat boyu hissedeceklerini belirterek “Hayatta yeni nitelikler ve beceriler kazanmanın tek yolu vardır asla vazgeçmemek. Coşkunuzu asla yitirmeyin. Başarılarınızla her zaman gurur duyduk ve bundan sonra da gurur kaynağımız olmaya devam edeceksiniz. Bugün okul öncesi eğitimini tamamlamış olan siz sevgili öğrencilerimize veda etmenin hüznünü hissederken eğitiminize devam edeceğiniz bir üst basamak olan ilkokulumuza uğurluyor olmanın da gurur ve sevincini yaşıyoruz. Sizlere güveniyor ve sizleri çok seviyoruz. Ülkemizin geleceğinde söz sahibi olacak ve Türkiye Cumhuriyeti’ne sahip çıkarak kuruluş ilkelerini yaşatacaksınız. Yolunuz açık olsun.” İfadelerini kullandı.

Tören mezuniyet pastasının kesimi ve ikramının ardından sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.