MADO

İHH’dan Kurban Seferberliği

Nevşehir 01.06.2023 - 15:12, Güncelleme: 01.06.2023 - 15:12
 

İHH’dan Kurban Seferberliği

İHH Nevşehir İnsani Yardım Derneği, yurt içi ve yurt dışından kurban kestirmek isteyen vatandaşlar için çalışma yürütüyor.

Nevşehir ve ülke Türkiye geneli başta olmak üzere, Kırım’dan Bosna Hersek’e, Filistin’den Somali’ye kadar 48 ülkede kurbanlar ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak. "Kurban İbadet, Paylaşmak Kardeşliktir" sloganıyla çalışma yürüten İHH aracılığıyla, ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için Türkiye dahil 48 ülkeye kurbanlarınızı gönderebilirsiniz. İHH, yurt içi ve yurt dışında kurban hisse bedelini 3 bin 700 lira olarak belirledi. Kurbanları için İHH'ye vekalet veren hayırseverler, çalışma yapılacak ülkeler arasından dilediğini seçebilecek. Kurban kesimi yapılacak ülkeler İHH'nin kurban kesimi yapmayı planladığı ülkeler, bulundukları kıta ve bölgelere göre şu şekilde: Orta Doğu; Yemen, Filistin (Gazze ve Batı Şeria), Suriye, Irak, Lübnan, Ürdün. Afrika; Çad, Mali, Togo, Nijer, Sierra Leone, Burkina Faso, Moritanya, Gine, Burundi, Etiyopya, Uganda, Benin, Malavi, Sudan, Somali, Tanzanya, Kenya. Orta Asya ve Kafkasya; Moğolistan, Gürcistan (Acara), Afganistan, Azerbaycan, Kırgızistan, Tacikistan, Kazakistan. Güney Asya; Bangladeş (Arakan), Myanmar (Arakan), Pakistan, Patani, Nepal, Sri Lanka, Filipinler (Bangsamoro), Hindistan (Keşmir), Vietnam. Balkanlar ve Avrupa; Bosna Hersek, Kosova, Arnavutluk, Kuzey Makedonya, Karadağ, Kırım
İHH Nevşehir İnsani Yardım Derneği, yurt içi ve yurt dışından kurban kestirmek isteyen vatandaşlar için çalışma yürütüyor.

Nevşehir ve ülke Türkiye geneli başta olmak üzere, Kırım’dan Bosna Hersek’e, Filistin’den Somali’ye kadar 48 ülkede kurbanlar ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.

"Kurban İbadet, Paylaşmak Kardeşliktir" sloganıyla çalışma yürüten İHH aracılığıyla, ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için Türkiye dahil 48 ülkeye kurbanlarınızı gönderebilirsiniz.

İHH, yurt içi ve yurt dışında kurban hisse bedelini 3 bin 700 lira olarak belirledi.
Kurbanları için İHH'ye vekalet veren hayırseverler, çalışma yapılacak ülkeler arasından dilediğini seçebilecek.


Kurban kesimi yapılacak ülkeler

İHH'nin kurban kesimi yapmayı planladığı ülkeler, bulundukları kıta ve bölgelere göre şu şekilde:

Orta Doğu; Yemen, Filistin (Gazze ve Batı Şeria), Suriye, Irak, Lübnan, Ürdün.
Afrika; Çad, Mali, Togo, Nijer, Sierra Leone, Burkina Faso, Moritanya, Gine, Burundi, Etiyopya, Uganda, Benin, Malavi, Sudan, Somali, Tanzanya, Kenya.
Orta Asya ve Kafkasya; Moğolistan, Gürcistan (Acara), Afganistan, Azerbaycan, Kırgızistan, Tacikistan, Kazakistan.
Güney Asya; Bangladeş (Arakan), Myanmar (Arakan), Pakistan, Patani, Nepal, Sri Lanka, Filipinler (Bangsamoro), Hindistan (Keşmir), Vietnam.
Balkanlar ve Avrupa; Bosna Hersek, Kosova, Arnavutluk, Kuzey Makedonya, Karadağ, Kırım

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.