MADO

NEVŞEHİR'DE ERDOĞAN COŞKUSU

Siyaset 28.05.2023 - 21:47, Güncelleme: 28.05.2023 - 21:47
 

NEVŞEHİR'DE ERDOĞAN COŞKUSU

Bugün sonuçlanan Cumhurbaşkanlığı seçiminde Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın kazandığının resmi olmayan sonuçlar doğrultusunda ortaya çıkmasının ardından binlerce kişi AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı önünde toplandı. Marşlar eşliğinde Türk bayrakları ile oluşturulan platform çevresinde bir araya gelen vatandaşlara AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Süleyman Özgün ve Emre Çalışkan, Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran ve AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran konuşma yaparak ,gösterdikleri destekten dolayı Nevşehirlilere teşekkür ettiler.

  BİZE BU ZAFERİ YAŞATAN RABBİMİZE HAMD OLSUN   AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran , böyle bir zaferi kendilerine yaşattığı için Allah’a şükür ettiklerini belirterek; ”Bize bu zaferi yaşattığı için önce rabbimize şükür ediyoruz. Tabi ki milletimize bu teveccüh için sizlere tüm Nevşehirli hemşehrilerimize, ülkemizin her bir noktasında saygıdeğer Cumhurbaşkanımıza sandıklara giderek destek veren tüm Milletimize ve hemşehrilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Teşkilatımızın tüm kademelerinde görev yapan kardeşlerimize, belediye başkanlarımıza, ilçe başkanlarımıza, kadın, gençlik kollarımızda, köy ve mahalle temsilcilerimize, sandık görevlilerimize ve il genel meclis üyelerimize teşekkür ediyoruz.” dedi.   HEPİNİZ ÇOK GÜZEL GÜNLER GÖRMEYE LAYIKSINIZ   Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran’ da , yeniden Recep Tayyip Erdoğan’a Cumhurbaşkanı olarak bu ülkeyi temsil edecek desteği veren tüm hemşehrilerine teşekkür etti. Belediye Başkanı Savran; “ 21 yıldır bu ülkeyi yöneten dünya liderine bir kez daha 5 yıl daha bu ülkeyi emanet eden Nevşehir, hepinize çok teşekkür ediyoruz. Bu yolda çok çaba harcadık, çok mücadele ettik, o çelik gibi iradesini sandığa yansıtarak, Cumhurbaşkanımızı yeniden iş başına getiren Nevşehirlilere yürekten teşekkür ediyorum. En büyük alkışı siz hak ediyorsunuz. Cumhurbaşkanımız Seçim sürecinde ‘Biz Kazanacağız, Türkiye Kazanacak, Nevşehir Kazanacak’ dedik. Biz kazandık. Türkiye kazandı, Nevşehir kazandı. Bundan sonra 5 yıl boyunca Türk Milletinin tüm Nevşehililerin ve hülasa tüm insanlarımız için Türkiye yüzyılı başlıyor. Hepiniz çok güzel günler görmeye layıksınız.”dedi.   TERÖR ÖRGÜTLERİ DEĞİL, ŞEHİT ANALARI SEVİNDİ   AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan,’ da bu akşam terör örgütlerinin değil, tüm şehit analarının da kazandığını dile getirerek; “ Bu akşam sadece Türkiye kazanmadı, Mısır’da kazandı, Bu akşam Filistin’de kazandı. Bu akşamda Doğu Türkistan’da kazandı. Azerbaycan’da kazandı. Allah hepinizden razı olsun. Sizler Ömer Halisdemir’lerin, Eren Bülbül’lerin kanını yerde bırakmadınız. Bu akşam terör örgütlerini sevindirmediniz. Şehit analarını sevindirdiniz. İnşaallah bizler sayın cumhurbaşkanımızla birlikte Milletvekilleri olarak önümüzdeki 5 yıl boyunca Nevşehir’imize siz değerli halkımıza hizmet etmek için gün sayıyoruz.” dedi.   SADECE TÜRKİYE DEĞİL, GÖNÜL COĞRAFYAMIZ KAZANDI   Ak Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün’ de, Türkiye ile birlikte bu seçimin gönül coğrafyamızın kazandığının altını çizerek şunları dile getirdi; “ Kaybeden Yalan siyaseti oldu, kaybeden kandil siyaseti oldu, kazanan Recep Tayyip Erdoğan oldu, Kazanan Türkiye oldu, nevşehir oldu, kazanan Gönül Coğrafyamız oldu. Elhamdülillah. Biz omuzlarındaki yükün farkındayız. Desteklerinizden dolayı teşekkür ediyoruz. “şeklinde konuştu.  
Bugün sonuçlanan Cumhurbaşkanlığı seçiminde Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın kazandığının resmi olmayan sonuçlar doğrultusunda ortaya çıkmasının ardından binlerce kişi AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı önünde toplandı. Marşlar eşliğinde Türk bayrakları ile oluşturulan platform çevresinde bir araya gelen vatandaşlara AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Süleyman Özgün ve Emre Çalışkan, Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran ve AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran konuşma yaparak ,gösterdikleri destekten dolayı Nevşehirlilere teşekkür ettiler.
 
BİZE BU ZAFERİ YAŞATAN RABBİMİZE HAMD OLSUN
 
AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran , böyle bir zaferi kendilerine yaşattığı için Allah’a şükür ettiklerini belirterek; ”Bize bu zaferi yaşattığı için önce rabbimize şükür ediyoruz. Tabi ki milletimize bu teveccüh için sizlere tüm Nevşehirli hemşehrilerimize, ülkemizin her bir noktasında saygıdeğer Cumhurbaşkanımıza sandıklara giderek destek veren tüm Milletimize ve hemşehrilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Teşkilatımızın tüm kademelerinde görev yapan kardeşlerimize, belediye başkanlarımıza, ilçe başkanlarımıza, kadın, gençlik kollarımızda, köy ve mahalle temsilcilerimize, sandık görevlilerimize ve il genel meclis üyelerimize teşekkür ediyoruz.” dedi.
 
HEPİNİZ ÇOK GÜZEL GÜNLER GÖRMEYE LAYIKSINIZ
 
Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran’ da , yeniden Recep Tayyip Erdoğan’a Cumhurbaşkanı olarak bu ülkeyi temsil edecek desteği veren tüm hemşehrilerine teşekkür etti. Belediye Başkanı Savran; “ 21 yıldır bu ülkeyi yöneten dünya liderine bir kez daha 5 yıl daha bu ülkeyi emanet eden Nevşehir, hepinize çok teşekkür ediyoruz. Bu yolda çok çaba harcadık, çok mücadele ettik, o çelik gibi iradesini sandığa yansıtarak, Cumhurbaşkanımızı yeniden iş başına getiren Nevşehirlilere yürekten teşekkür ediyorum. En büyük alkışı siz hak ediyorsunuz. Cumhurbaşkanımız Seçim sürecinde ‘Biz Kazanacağız, Türkiye Kazanacak, Nevşehir Kazanacak’ dedik. Biz kazandık. Türkiye kazandı, Nevşehir kazandı. Bundan sonra 5 yıl boyunca Türk Milletinin tüm Nevşehililerin ve hülasa tüm insanlarımız için Türkiye yüzyılı başlıyor. Hepiniz çok güzel günler görmeye layıksınız.”dedi.
 
TERÖR ÖRGÜTLERİ DEĞİL, ŞEHİT ANALARI SEVİNDİ
 
AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan,’ da bu akşam terör örgütlerinin değil, tüm şehit analarının da kazandığını dile getirerek; “ Bu akşam sadece Türkiye kazanmadı, Mısır’da kazandı, Bu akşam Filistin’de kazandı. Bu akşamda Doğu Türkistan’da kazandı. Azerbaycan’da kazandı. Allah hepinizden razı olsun. Sizler Ömer Halisdemir’lerin, Eren Bülbül’lerin kanını yerde bırakmadınız. Bu akşam terör örgütlerini sevindirmediniz. Şehit analarını sevindirdiniz. İnşaallah bizler sayın cumhurbaşkanımızla birlikte Milletvekilleri olarak önümüzdeki 5 yıl boyunca Nevşehir’imize siz değerli halkımıza hizmet etmek için gün sayıyoruz.” dedi.
 
SADECE TÜRKİYE DEĞİL, GÖNÜL COĞRAFYAMIZ KAZANDI
 
Ak Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün’ de, Türkiye ile birlikte bu seçimin gönül coğrafyamızın kazandığının altını çizerek şunları dile getirdi; “ Kaybeden Yalan siyaseti oldu, kaybeden kandil siyaseti oldu, kazanan Recep Tayyip Erdoğan oldu, Kazanan Türkiye oldu, nevşehir oldu, kazanan Gönül Coğrafyamız oldu. Elhamdülillah. Biz omuzlarındaki yükün farkındayız. Desteklerinizden dolayı teşekkür ediyoruz. “şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.