MADO

19 MAYIS'TA KUTLAMALAR NASIL OLACAK?

Gündem 18.05.2023 - 15:35, Güncelleme: 18.05.2023 - 15:51
 

19 MAYIS'TA KUTLAMALAR NASIL OLACAK?

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yapılacak olan kutlama programı belli oldu.

19 Mayıs Aatatürk'ü Anma ve Gençlik Spor bayramı kutlamaları kapsamında, Hükümet Konağı  Atatürk Anıtı önünde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü çelenk sunumu, saygı durusu ve istiklal marşı ile birlikte bayrağımızı göndere çekilmesi. Ardından İki Nolu Çim daha da saat 11:00’de kutlamalar saygı durusu ve istiklal marşı ile başlayacak. Ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılması karete gösterisi, gönüllü gencimizden şiir okumas,ı tekvando ve cimnastik gösterileri, halkoyunları gösterisi Jandarma köpek gösterileri, törenin sona ermesi.
19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yapılacak olan kutlama programı belli oldu.

19 Mayıs Aatatürk'ü Anma ve Gençlik Spor bayramı kutlamaları kapsamında, Hükümet Konağı  Atatürk Anıtı önünde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü çelenk sunumu, saygı durusu ve istiklal marşı ile birlikte bayrağımızı göndere çekilmesi.
Ardından İki Nolu Çim daha da saat 11:00’de kutlamalar saygı durusu ve istiklal marşı ile başlayacak. Ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılması karete gösterisi, gönüllü gencimizden şiir okumas,ı tekvando ve cimnastik gösterileri, halkoyunları gösterisi Jandarma köpek gösterileri, törenin sona ermesi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.