MADO

NEVŞEHİR'DE 18 PROJE TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI'NA KABUL EDİLDİ

Eğitim (Web Sitesi) - Web Sitesi | 21.08.2021 - 14:17, Güncelleme: 21.08.2021 - 14:17
 

NEVŞEHİR'DE 18 PROJE TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI'NA KABUL EDİLDİ

NEVŞEHİR'DE 18 PROJE TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI'NA KABUL EDİLDİ

     2020-2021 Çağrı Dönemi 9. Bilim Fuarları başvurularının değerlendirme süreci tamamlandı. 43 farklı tematik alandan sunulan alt projeler, alanında uzman akademisyenler tarafından değerlendirildi. İlimizden 31 başvuru yapılmış olup 18 Bilim Fuarı destek almaya hak kazanmıştır.      Milli Eğitim Müdürümüz Murat DEMİR, öğrencilerimizin TÜBİTAK çalışmaları ile birlikte daha üst seviyelere çıkacaklarını belirterek Milli Eğitim Müdürlüğü olarak bu başarıların en üst seviyelere ulaşması için gereken proje ve çalışmaları uygulamaya devam edeceklerini söyledi. Genç bilim insanlarımızı tebrik ediyor, hem bugün hem gelecekte ülkemize ve tüm insanlığa bilimsel projeleriyle büyük katkılar sağlamalarını temenni ediyoruz. Nevşehir Milli Eğitim Müdürlüğü olarak proje başvurusu yapan ve projeleri kabul edilen okul müdürlerimize, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.                                                    
NEVŞEHİR'DE 18 PROJE TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI'NA KABUL EDİLDİ

     2020-2021 Çağrı Dönemi 9. Bilim Fuarları başvurularının değerlendirme süreci tamamlandı. 43 farklı tematik alandan sunulan alt projeler, alanında uzman akademisyenler tarafından değerlendirildi. İlimizden 31 başvuru yapılmış olup 18 Bilim Fuarı destek almaya hak kazanmıştır.

     Milli Eğitim Müdürümüz Murat DEMİR, öğrencilerimizin TÜBİTAK çalışmaları ile birlikte daha üst seviyelere çıkacaklarını belirterek Milli Eğitim Müdürlüğü olarak bu başarıların en üst seviyelere ulaşması için gereken proje ve çalışmaları uygulamaya devam edeceklerini söyledi.

Genç bilim insanlarımızı tebrik ediyor, hem bugün hem gelecekte ülkemize ve tüm insanlığa bilimsel projeleriyle büyük katkılar sağlamalarını temenni ediyoruz.

Nevşehir Milli Eğitim Müdürlüğü olarak proje başvurusu yapan ve projeleri kabul edilen okul müdürlerimize, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

 

                                                 

Nevşehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.