MADO

BAŞKAN CİVELEK AÇIKLAMA YAPTI

Nevşehir 03.04.2023 - 16:17, Güncelleme: 03.04.2023 - 16:20
 

BAŞKAN CİVELEK AÇIKLAMA YAPTI

NEHABERNEVSEHİR internet haber sitesinde yayınlanan haber üzerine Kızılay Nevşehir Şubesi İl Başkanı Ercan Civelek açıklamalarda bulundu.

Kızılay Nevşehir Şubesi İl Başkanı Ercan Civelek yaptığı açıklamada:” Türk Kızılay logolu çadırımızın bir parçasıyla bilinmeyen bir malzemenin örtüldüğü haberine istinaden açıklama yapılmasına gerek duyulmuştur”dedi. Civelek, “29 Ekim – 4 Kasım Türk Kızılay haftası ve tüm etkinliklerinde  kullanmış olduğumuz çadırımızın söz konusu bir parçası  tadilat ile yeniden kullanılması mümkün olmadığı için 2023 Ocak ayında oluşturulan hek komisyon kararıyla hurdaya ayrılmış ve geri dönüşüm alanında bulunduğu sırada izinsiz olarak alındığı bilgisi tarafımıza ulaşır ulaşmaz, izinsiz alınarak amacı dışında kullanıldığı yer tespit edilerek şube personelimizce alınıp geri dönüşüme gönderilmek üzere şubemize getirilmiştir.Kamuoyunu bilgilendirip 155 yıllık Türk Kızılay’ımızın hilaline sahip çıkan başta haber yapan basın kuruluşu ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.
NEHABERNEVSEHİR internet haber sitesinde yayınlanan haber üzerine Kızılay Nevşehir Şubesi İl Başkanı Ercan Civelek açıklamalarda bulundu.

Kızılay Nevşehir Şubesi İl Başkanı Ercan Civelek yaptığı açıklamada:” Türk Kızılay logolu çadırımızın bir parçasıyla bilinmeyen bir malzemenin örtüldüğü haberine istinaden açıklama yapılmasına gerek duyulmuştur”dedi.

Civelek, “29 Ekim – 4 Kasım Türk Kızılay haftası ve tüm etkinliklerinde  kullanmış olduğumuz çadırımızın söz konusu bir parçası  tadilat ile yeniden kullanılması mümkün olmadığı için 2023 Ocak ayında oluşturulan hek komisyon kararıyla hurdaya ayrılmış ve geri dönüşüm alanında bulunduğu sırada izinsiz olarak alındığı bilgisi tarafımıza ulaşır ulaşmaz, izinsiz alınarak amacı dışında kullanıldığı yer tespit edilerek şube personelimizce alınıp geri dönüşüme gönderilmek üzere şubemize getirilmiştir.Kamuoyunu bilgilendirip 155 yıllık Türk Kızılay’ımızın hilaline sahip çıkan başta haber yapan basın kuruluşu ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.