MADO

İYİ PARTİ’DE İSTİFA DEPREMİ

Nevşehir 29.03.2023 - 17:59, Güncelleme: 29.03.2023 - 18:10
 

İYİ PARTİ’DE İSTİFA DEPREMİ

Nevşehir eski belediye başkanı Rasim Arı’nın Nevşehir il teşkilatının görüşü alınmadan Ankara’da partiye üye olarak kabul edilmesi, yerel teşkilatta büyük tepkiye ve istifalara neden oldu.

İl Başkanı Kuzeyli ile birlikte 30 yakın il yönetiminden isim istifa ederken, Hacıbektaş ve Acıgöl ilçe başkanları ve yönetimleri de istifa etti İl Başkanı Avukat Alihan Kuzeyli başta olmak üzere, 70 kişilik il yönetiminden 30 kişinin,  Hacıbektaş İlçe başkanı ve yönetiminin, Acıgöl İlçe Başkanı ve yönetiminin yanısıra, İYİ Parti Belediye meclis üyesi Yaşar Usalan ile  Milletvekili aday adayı iş insanı Musa Ertaş görevlerinden istifa ettiler. İstifaların ve tepkinin büyüyerek devam edeceği belirtilen İYİ Parti Nevşehir il teşkilatındaki bu dağılmayı durdurmak için Kayseri milletvekili  Dursun Ataş’ın  Nevşehir milletvekili aday adayı Musa Ertaş ile görüştüğü ancak daha önceden verilmiş karar olduğu için, istifalardan vazgeçilmediği öğrenildi. Haber: İlter Sağırsoy  
Nevşehir eski belediye başkanı Rasim Arı’nın Nevşehir il teşkilatının görüşü alınmadan Ankara’da partiye üye olarak kabul edilmesi, yerel teşkilatta büyük tepkiye ve istifalara neden oldu.

İl Başkanı Kuzeyli ile birlikte 30 yakın il yönetiminden isim istifa ederken, Hacıbektaş ve Acıgöl ilçe başkanları ve yönetimleri de istifa etti

İl Başkanı Avukat Alihan Kuzeyli başta olmak üzere, 70 kişilik il yönetiminden 30 kişinin,  Hacıbektaş İlçe başkanı ve yönetiminin, Acıgöl İlçe Başkanı ve yönetiminin yanısıra, İYİ Parti Belediye meclis üyesi Yaşar Usalan ile  Milletvekili aday adayı iş insanı Musa Ertaş görevlerinden istifa ettiler.

İstifaların ve tepkinin büyüyerek devam edeceği belirtilen İYİ Parti Nevşehir il teşkilatındaki bu dağılmayı durdurmak için Kayseri milletvekili  Dursun Ataş’ın  Nevşehir milletvekili aday adayı Musa Ertaş ile görüştüğü ancak daha önceden verilmiş karar olduğu için, istifalardan vazgeçilmediği öğrenildi.

Haber: İlter Sağırsoy

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.