MADO

REHBERLER DUALARLA ANILDI

Nevşehir 21.03.2023 - 14:14, Güncelleme: 21.03.2023 - 14:54
 

REHBERLER DUALARLA ANILDI

Kahramanmaraş merkezli depremde Adıyaman’da kaldıkları İsias Otelde hayatlarını kaybeden Tur Rehberleri için Mevlit-i şerif programı düzenlendi.

Tur Rehberleri için düzenlenen Mevlit-i şerif programı öğle namazının ardından başladı.  Mevlit-i şerif programına, Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Nevşehir  İl Jandarma Alay Komutanı Albay Murat Bahittin Yakın, rehberler ve vatandaşlar  katılım sağladı. Nevşehir Rehberler Odası NERO tarafından depremde şehit olan 32 meslektaşları için bugün Nevşehir Kurşunlu Camiinde Mevlit-i şerif okutuldu. Okunan mevlit-i şerif sonrasında Nevşehir İl Müftüsü Kazım Güzel, depremde hayatını kaybeden Tur Rehberleri başta olmak üzere tüm vatandaşlar için dua etti. Düzenlenen program sonrasında açıklama yapan Nevşehir Rehberler Odası Başkanı Özay Onur “Adıyaman’da onlarca kişiye mezar olan otelde hayatını kaybeden meslektaşlarımız için görevimizi yerine getirmeye çalışıyoruz. Ayrıca depremde hayatını kaybeden Nevşehir’deki meslektaşlarımızın isimlerinin oturdukları caddeye isimlerinin verilmesi için de Belediye başkanları ile görüşmeler yapıyoruz. Adıyaman’da yıkılan İsias Otel davasına da müdahil olacaklarını söyleyen Onur “Maalesef o kaldıkları otelin çok sorunları var. Sonuna kadar da bu İsias otel davasının da müdahiliyiz. Sonuçlanana kadar hem ailelerinin, hem de meslektaşlarımızın yanındayız. Adıyaman’da davalar açıldı. Sonuna kadar takipçisi olacağız” dedi
Kahramanmaraş merkezli depremde Adıyaman’da kaldıkları İsias Otelde hayatlarını kaybeden Tur Rehberleri için Mevlit-i şerif programı düzenlendi.

Tur Rehberleri için düzenlenen Mevlit-i şerif programı öğle namazının ardından başladı.

 Mevlit-i şerif programına, Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Nevşehir  İl Jandarma Alay Komutanı Albay Murat Bahittin Yakın, rehberler ve vatandaşlar  katılım sağladı.

Nevşehir Rehberler Odası NERO tarafından depremde şehit olan 32 meslektaşları için bugün Nevşehir Kurşunlu Camiinde Mevlit-i şerif okutuldu.

Okunan mevlit-i şerif sonrasında Nevşehir İl Müftüsü Kazım Güzel, depremde hayatını kaybeden Tur Rehberleri başta olmak üzere tüm vatandaşlar için dua etti.

Düzenlenen program sonrasında açıklama yapan Nevşehir Rehberler Odası Başkanı Özay Onur “Adıyaman’da onlarca kişiye mezar olan otelde hayatını kaybeden meslektaşlarımız için görevimizi yerine getirmeye çalışıyoruz. Ayrıca depremde hayatını kaybeden Nevşehir’deki meslektaşlarımızın isimlerinin oturdukları caddeye isimlerinin verilmesi için de Belediye başkanları ile görüşmeler yapıyoruz. Adıyaman’da yıkılan İsias Otel davasına da müdahil olacaklarını söyleyen Onur “Maalesef o kaldıkları otelin çok sorunları var. Sonuna kadar da bu İsias otel davasının da müdahiliyiz. Sonuçlanana kadar hem ailelerinin, hem de meslektaşlarımızın yanındayız. Adıyaman’da davalar açıldı. Sonuna kadar takipçisi olacağız” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.