MADO

EBRAR KARAKURT: "FİNALDE SIRBİSTAN’A KARŞI OYNAYIP, SEYİRCİLERİ ÖNÜNDE GALİP GELMEYİ HEDEFLİYORUZ"

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.08.2021 - 11:39, Güncelleme: 16.08.2021 - 11:39
 

EBRAR KARAKURT: "FİNALDE SIRBİSTAN’A KARŞI OYNAYIP, SEYİRCİLERİ ÖNÜNDE GALİP GELMEYİ HEDEFLİYORUZ"

- "2024 PARİS OLİMPİYATLARI’NDA BAŞARABİLECEĞİMİZİ DÜŞÜNÜYORUM" - "MENTAL OLARAK ŞAMPİYONAYA HAZIRIZ"

- A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın başarılı oyuncusu Ebrar Karakurt, Avrupa Şampiyonası'nda finalde Sırbistan ile karşılaşıp onları seyircileri önünde yenmek istediklerini söyledi.    Sırbistan, Hırvatistan, Bulgaristan ve Romanya’nın ev sahipliğinde 18 Ağustos - 4 Eylül tarihlerinde düzenlenecek CEV Avrupa Voleybol Şampiyonası’nda mücadele edecek A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın başarılı oyuncularından Ebrar Karakurt, İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirine açıklamalarda bulundu. Yoğun bir dönemden geçtiklerini belirten 21 yaşındaki voleybolcu, "Avrupa Şampiyonası için hazırlıklarımızı gayet iyi gidiyor. Full motivasyonla, olimpiyatlardaki mağlubiyeti unutarak daha pozitif devam ediyoruz. Avrupa Şampiyonası için heyecanlıyız. Sırbistan’a karşı olan bir mağlubiyetimiz var. Bu sefer finalde Sırbistan’a karşı oynayıp, onların seyircisi önünde galip gelmeyi hedefliyoruz. Benim kişisel hedef bu şekilde. Umarım gerçekleştireceğiz" diye konuştu.
- "2024 PARİS OLİMPİYATLARI’NDA BAŞARABİLECEĞİMİZİ DÜŞÜNÜYORUM" - "MENTAL OLARAK ŞAMPİYONAYA HAZIRIZ"

- A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın başarılı oyuncusu Ebrar Karakurt, Avrupa Şampiyonası'nda finalde Sırbistan ile karşılaşıp onları seyircileri önünde yenmek istediklerini söyledi. 

  Sırbistan, Hırvatistan, Bulgaristan ve Romanya’nın ev sahipliğinde 18 Ağustos - 4 Eylül tarihlerinde düzenlenecek CEV Avrupa Voleybol Şampiyonası’nda mücadele edecek A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın başarılı oyuncularından Ebrar Karakurt, İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirine açıklamalarda bulundu. Yoğun bir dönemden geçtiklerini belirten 21 yaşındaki voleybolcu, "Avrupa Şampiyonası için hazırlıklarımızı gayet iyi gidiyor. Full motivasyonla, olimpiyatlardaki mağlubiyeti unutarak daha pozitif devam ediyoruz. Avrupa Şampiyonası için heyecanlıyız. Sırbistan’a karşı olan bir mağlubiyetimiz var. Bu sefer finalde Sırbistan’a karşı oynayıp, onların seyircisi önünde galip gelmeyi hedefliyoruz. Benim kişisel hedef bu şekilde. Umarım gerçekleştireceğiz" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.