MADO

İHH Gönüllüleri depremzedeler için seferber oldu

Nevşehir 06.03.2023 - 15:23, Güncelleme: 06.03.2023 - 15:23
 

İHH Gönüllüleri depremzedeler için seferber oldu

HH Nevşehir İnsani Yardım Derneği, depremzedelerin yardımına koşmaya devam ediyor.

Günlerdir depremzedelerin yarasını sarmak için gayret sarfeden İHH ekipleri, gıda, patates ve kömür yüklü yardım tırını Kahramanmaraş’a uğurladı. Asrın felaketi olarak adlandırılan Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından, Arama Kurtarama Ekiplerini, depremden etkilenen illere göndererek günlerce yoğun çalışma yapan İHH ekipleri, enkaz kaldırma çalışmalarının ardından ise yorulmak bilmeden çalışmaya devam ediyor. İHH ekipleri, hayırseverlerin destekleriyle temin edilen, gıda, hijyen malzemesi ve diğer ihtiyaç duyulan tüm malzemeleri depremden etkilenen illere yardım tırlarıyla ulaştırıyor. Depremin hemen ardından araçlarla yola çıkan İHH Arama Kurtarma Ekipleri, çok sayıda depremzedeyi enkaz altından sağ çıkarırken, kurulan İHH Mobil Aşevleri’nden ise binlerce kişiye sıcak yemek ikramı sürüyor. Çadır ve konteyner kentlerde de etkin şekilde çalışan İHH ekipleri, Nevşehir’deki depremzedelerin yanı sıra yıkımın meydana geldiği iller, ilçeler ve köylere de yardım ulaştırmaya devam ediyor. Nevşehir İHH, son olarak Kavak beldesi ve Özyayla köyünden yüklenen yardım malzemelerini taşıyan tırı Kahramanmaraş’a uğurladı.
HH Nevşehir İnsani Yardım Derneği, depremzedelerin yardımına koşmaya devam ediyor.

Günlerdir depremzedelerin yarasını sarmak için gayret sarfeden İHH ekipleri, gıda, patates ve kömür yüklü yardım tırını Kahramanmaraş’a uğurladı.

Asrın felaketi olarak adlandırılan Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından, Arama Kurtarama Ekiplerini, depremden etkilenen illere göndererek günlerce yoğun çalışma yapan İHH ekipleri, enkaz kaldırma çalışmalarının ardından ise yorulmak bilmeden çalışmaya devam ediyor.

İHH ekipleri, hayırseverlerin destekleriyle temin edilen, gıda, hijyen malzemesi ve diğer ihtiyaç duyulan tüm malzemeleri depremden etkilenen illere yardım tırlarıyla ulaştırıyor.

Depremin hemen ardından araçlarla yola çıkan İHH Arama Kurtarma Ekipleri, çok sayıda depremzedeyi enkaz altından sağ çıkarırken, kurulan İHH Mobil Aşevleri’nden ise binlerce kişiye sıcak yemek ikramı sürüyor.

Çadır ve konteyner kentlerde de etkin şekilde çalışan İHH ekipleri, Nevşehir’deki depremzedelerin yanı sıra yıkımın meydana geldiği iller, ilçeler ve köylere de yardım ulaştırmaya devam ediyor.

Nevşehir İHH, son olarak Kavak beldesi ve Özyayla köyünden yüklenen yardım malzemelerini taşıyan tırı Kahramanmaraş’a uğurladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.