MADO

MODİFİYELİ ARAÇ FUARINDA EVLENDİLER

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.08.2021 - 16:43, Güncelleme: 14.08.2021 - 16:43
 

MODİFİYELİ ARAÇ FUARINDA EVLENDİLER

AMASYA’DA YAŞAYAN MERT ÇAL VE BÜŞRA KARA, KENTTE DÜZENLENENE MODİFİYELİ ARAÇ FUARINDA KIYILAN NİKÂHLA EVLENDİLER.

  Türkiye'nin çeşitli kentlerinden gelen modifiyeli araç tutkunları, Amasya Tuning Clup 4. Geleneksel Araç Fuarı’nda buluştu. Amasya Belediyesi’nin ev sahipliği yaptığı fuarda sürpriz bir nikâh gerçekleşti. Modifiyeli araç tutkunu olan Mert Çal (24) ve Büşra Kara’nın (21) nikâhı fuar alanında kıyıldı. Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, nikâhlarını kıydığı genç çifte ömür boyu mutluluklar diledi. Çiftin evlilik cüzdanını ise Amasya Tuning Kulübü Başkanı Talip Yeniçeri verdi.   Evlilik hazırlıkları için 30 bin lira değerindeki aracını satan Çal, ilerleyen günlerde yeni bir araç almayı planladığını söyledi.  Çeşitli modifiyeli araçların sergilendiği fuarda en fazla ilgiyi çekenler ise drift yapan araçlar oldu.  
AMASYA’DA YAŞAYAN MERT ÇAL VE BÜŞRA KARA, KENTTE DÜZENLENENE MODİFİYELİ ARAÇ FUARINDA KIYILAN NİKÂHLA EVLENDİLER.

  Türkiye'nin çeşitli kentlerinden gelen modifiyeli araç tutkunları, Amasya Tuning Clup 4. Geleneksel Araç Fuarı’nda buluştu. Amasya Belediyesi’nin ev sahipliği yaptığı fuarda sürpriz bir nikâh gerçekleşti. Modifiyeli araç tutkunu olan Mert Çal (24) ve Büşra Kara’nın (21) nikâhı fuar alanında kıyıldı. Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, nikâhlarını kıydığı genç çifte ömür boyu mutluluklar diledi. Çiftin evlilik cüzdanını ise Amasya Tuning Kulübü Başkanı Talip Yeniçeri verdi.

  Evlilik hazırlıkları için 30 bin lira değerindeki aracını satan Çal, ilerleyen günlerde yeni bir araç almayı planladığını söyledi. 

Çeşitli modifiyeli araçların sergilendiği fuarda en fazla ilgiyi çekenler ise drift yapan araçlar oldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.