MADO

DEPREMZEDE ÇİFT 'EVET' DEDİ

Nevşehir 25.02.2023 - 17:03, Güncelleme: 25.02.2023 - 17:03
 

DEPREMZEDE ÇİFT 'EVET' DEDİ

6 Şubat Kahramanmaraş'ta yaşanan depremin ardından Nevşehir'e gelen depremzede çiftin nikahı kıyıldı

Kaldıkları KYK yurdunda nikah töreni düzenlenen depremzede çiftin Nikâhını Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran kıydı. Depremin ardından Hatay'da bulunan evleri ağır hasar aldığı için  Nevşehir KYK yurduna yerleşen çift KYK yurdunda sade bir nikah töreni ile evlendi. Depremzede çiftin nikah şahitliğini Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir, KYK Yurt Müdürü Nalan Buyruk ve Hatay’lı depremzede Mehmet Turan yaptı. Depremzede çiftin nikah töreni sonrasında Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran genç çiftlere mutluluk diledi.
6 Şubat Kahramanmaraş'ta yaşanan depremin ardından Nevşehir'e gelen depremzede çiftin nikahı kıyıldı

Kaldıkları KYK yurdunda nikah töreni düzenlenen depremzede çiftin Nikâhını Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran kıydı.

Depremin ardından Hatay'da bulunan evleri ağır hasar aldığı için  Nevşehir KYK yurduna yerleşen çift KYK yurdunda sade bir nikah töreni ile evlendi.

Depremzede çiftin nikah şahitliğini Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir, KYK Yurt Müdürü Nalan Buyruk ve Hatay’lı depremzede Mehmet Turan yaptı.

Depremzede çiftin nikah töreni sonrasında Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran genç çiftlere mutluluk diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.