MADO

İHH GÖNÜLLÜLERİ DEPREMZEDE ÇOCUKLARA MORAL OLDU

Nevşehir 23.02.2023 - 14:08, Güncelleme: 23.02.2023 - 14:08
 

İHH GÖNÜLLÜLERİ DEPREMZEDE ÇOCUKLARA MORAL OLDU

Nevşehir İHH İnsani Yardım Derneği bölgede konaklayan depremzede çocuklara sevinç kaynağı oldu

Nevşehir İHH bünyesinde faaliyet yürüten Nevşehir İHH Yetim Birimi gönüllüleri, depremden etkilenen çocuklara destek olmak amacıyla hediyeler dağıttı. İHH Gönüllüleri, depremden etkilenen çocuklar için hayırseverlerimizin destekleri ile hazırlanan ve içinde çikolatalar, renkli balonlar, boyama kitabı, boya kalemleri, kurşun kalem, silgi, oyuncak ve benzeri malzemelerin bulunduğu paketleri hediye ederek moral verdiler. Aldıkları hediyelerle büyük mutluluk yaşayan çocuklar, İHH gönüllüleri ile çeşitli oyunlar oynadı.
Nevşehir İHH İnsani Yardım Derneği bölgede konaklayan depremzede çocuklara sevinç kaynağı oldu
Nevşehir İHH bünyesinde faaliyet yürüten Nevşehir İHH Yetim Birimi gönüllüleri, depremden etkilenen çocuklara destek olmak amacıyla hediyeler dağıttı.
İHH Gönüllüleri, depremden etkilenen çocuklar için hayırseverlerimizin destekleri ile hazırlanan ve içinde çikolatalar, renkli balonlar, boyama kitabı, boya kalemleri, kurşun kalem, silgi, oyuncak ve benzeri malzemelerin bulunduğu paketleri hediye ederek moral verdiler.
Aldıkları hediyelerle büyük mutluluk yaşayan çocuklar, İHH gönüllüleri ile çeşitli oyunlar oynadı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.