MADO

Zoru başarırız, imkansız biraz zaman alır

Nevşehir 06.02.2023 - 09:16, Güncelleme: 06.02.2023 - 09:42
 

Zoru başarırız, imkansız biraz zaman alır

Olaylar niyetlere göre gerçekleşir. Niyet iyiyse ise baktığımızda görürüz. Bir anlam ifade eder. Niyet başkaysa baktığını görsen de bir anlam ifade etmez.

Aynı gün içinde saat 20.00'de başlayıp bir saat içerisinde Uçhisar, Göreme, Avanos ve Ürgüp çarşılarına gidin anlatmak istediğimizi görürsünüz. Cıvıl cıvıl çarşımız sıfır sıfır oldu.  Meseleye odaklanıp uğraşırsak, 22000 az değil, hallederiz yani.  Bu balonların Ürgüp'ten de kalmaları şart. Biz de götürelim insanları Aktepe'den izletelim balonları, Kayakapı'nın tepesinden izletelim.  Göreme ile Ürgüp otellerinin doluluk oranlarını kıyaslayınız.  Düzen kurulmuş, hiç kimse Ürgüp menfaatini kendi menfaatinin üstünde görmek niyetinde değil.  Balon fiyatları da üç gün şöyle beş gün böyle. Karaborsa varsa, balonculukta var. Balon bir gün uçmaya görsün, ertesi gün balon fiyatları üç kat. Bir çok insan turist karşısında utanç içerisinde mahçup. Baloncular ve yetkili organlar fiyatlarda kontrolü sağlayabilmiş değiller.  Balonların kalktığı yerde kapasite dolmuş. Göreme merkezde bile her yer toz duman içinde kalmakta balon telaşesinden, araçlarından. O alandaki yoğunluğun birazının bir emirle bu tarafa kadırılması zor olmasa gerek. Üç balonundan birisini herkes Ürgüp tarafında uçurmak zorunda olsa. İstenirse olur. Zorsa halledilir, imkansızsa Nisan'a yetişir.
Olaylar niyetlere göre gerçekleşir. Niyet iyiyse ise baktığımızda görürüz. Bir anlam ifade eder. Niyet başkaysa baktığını görsen de bir anlam ifade etmez.

Aynı gün içinde saat 20.00'de başlayıp bir saat içerisinde Uçhisar, Göreme, Avanos ve Ürgüp çarşılarına gidin anlatmak istediğimizi görürsünüz. Cıvıl cıvıl çarşımız sıfır sıfır oldu.

 Meseleye odaklanıp uğraşırsak, 22000 az değil, hallederiz yani. 

Bu balonların Ürgüp'ten de kalmaları şart. Biz de götürelim insanları Aktepe'den izletelim balonları, Kayakapı'nın tepesinden izletelim. 

Göreme ile Ürgüp otellerinin doluluk oranlarını kıyaslayınız.

 Düzen kurulmuş, hiç kimse Ürgüp menfaatini kendi menfaatinin üstünde görmek niyetinde değil. 

Balon fiyatları da üç gün şöyle beş gün böyle. Karaborsa varsa, balonculukta var. Balon bir gün uçmaya görsün, ertesi gün balon fiyatları üç kat. Bir çok insan turist karşısında utanç içerisinde mahçup. Baloncular ve yetkili organlar fiyatlarda kontrolü sağlayabilmiş değiller. 

Balonların kalktığı yerde kapasite dolmuş. Göreme merkezde bile her yer toz duman içinde kalmakta balon telaşesinden, araçlarından. O alandaki yoğunluğun birazının bir emirle bu tarafa kadırılması zor olmasa gerek. Üç balonundan birisini herkes Ürgüp tarafında uçurmak zorunda olsa. İstenirse olur. Zorsa halledilir, imkansızsa Nisan'a yetişir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.