NEVŞEHİR'DE İŞ KAZASI : 1 İŞÇİ AĞIR YARALI

Nevşehir 29.01.2023 - 16:33, Güncelleme: 30.01.2023 - 08:25
 

NEVŞEHİR'DE İŞ KAZASI : 1 İŞÇİ AĞIR YARALI

Nevşehir’de inşaat çalışması sırasında yüksekten düşen Orhan Z. Ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre olay bugün sabah saatlerinde meydana geldi. Nevşehir Organize Sanayi bölgesinde bulunan ve Doğanlar Kuruyemiş firmasına ait inşaat sahasında bir işçi yüksekten düşerek ağır yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ağır yaralı olarak Nevşehir Devlet Hastanesine kaldırılan Orhan Z.’nin tedavisinin yoğun bakımda devam ettiği öğrenildi. Jandarma ekipleri Doğanlar Kuruyemiş firmasına ait inşaata gerçekleşen iş kazası ile ilgili inceleme başlattı. 
Nevşehir’de inşaat çalışması sırasında yüksekten düşen Orhan Z. Ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre olay bugün sabah saatlerinde meydana geldi. Nevşehir Organize Sanayi bölgesinde bulunan ve Doğanlar Kuruyemiş firmasına ait inşaat sahasında bir işçi yüksekten düşerek ağır yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Ağır yaralı olarak Nevşehir Devlet Hastanesine kaldırılan Orhan Z.’nin tedavisinin yoğun bakımda devam ettiği öğrenildi.

Jandarma ekipleri Doğanlar Kuruyemiş firmasına ait inşaata gerçekleşen iş kazası ile ilgili inceleme başlattı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.