BAYRAM HACILI BARAJINDA CESET BULUNDU

Asayiş 25.01.2023 - 18:24, Güncelleme: 29.01.2023 - 16:20
 

BAYRAM HACILI BARAJINDA CESET BULUNDU

Kayseri'nin Bayram Hacı köyünde bulunan Bayram hacılı barajında ceset bulundu.

Kayseriye bağlı Bayram Hacı köyünde bulunan Bayram Hacılı barajında bu gün akşam saatlerinde bir ekrek ceseti bulundu. İddiaya göre vatandaşlar akşam saatlerinde gölün yüzeyinde bir kişinin cansız yattığını gördü. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine jandarma, sağlık ve AFAT ekipleri sevk edildi.  AFAT ekiplerinin bot ile göl yüzeyinde bulunan cesedi göl kenarına çıkarttı. Henüz kimliği tespit edilemeyen ceset Cumhuriyet Savcısının olay yerinde yapacağı incelemenin ardından otopsi için hastane morguna kaldırılacağı belirtildi.  
Kayseri'nin Bayram Hacı köyünde bulunan Bayram hacılı barajında ceset bulundu.

Kayseriye bağlı Bayram Hacı köyünde bulunan Bayram Hacılı barajında bu gün akşam saatlerinde bir ekrek ceseti bulundu.

İddiaya göre vatandaşlar akşam saatlerinde gölün yüzeyinde bir kişinin cansız yattığını gördü. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine jandarma, sağlık ve AFAT ekipleri sevk edildi. 

AFAT ekiplerinin bot ile göl yüzeyinde bulunan cesedi göl kenarına çıkarttı. Henüz kimliği tespit edilemeyen ceset Cumhuriyet Savcısının olay yerinde yapacağı incelemenin ardından otopsi için hastane morguna kaldırılacağı belirtildi.  

Kayseri HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.